Šeštadienį lipęs ant scenos ir kartu su komanda, kuri jį lydėjo į Malmę, vėl uždainavęs „Europapa“, J. Kleinas prasitarė apie norus darkart pasirodyti atrankos į „Euroviziją“ scenoje.

„Be šios grupės, šių žmonių, kurie yra aplink mane, nebūtų jokios „Eurovizijos“. Tiek daug žmonių sunkiai dirbo mėnesių mėnesius. Visi! Tai kodėl su****** ne, 2025-ieji?“ – retoriškai klausė atlikėjas.

Šio J. Kleino pasakymo kol kas nekomentuoja nei jo vadybininkas, nei „Euroviziją“ transliuojanti Nyderlandų visuomeninis transliuotojas „Avrotros“. Viską greičiausiai lems teismo dėl incidento su Švedijos televizijos darbuotoja baigtis.

Stumtelėjo filmavimo kamerą

„Eurovizijos“ užkulisiuose buvo kalbama, esą neapsikentęs įkyraus švedų operatorės noro jį nufilmuoti, šis stumtelėjo kamerą, o jo elgesys buvo traktuojamas kaip smurtas prieš moterį.

Beje, patekusiųjų į finalą spaudos konferencijoje J. Kleinas buvo išgirstas spaudžiantis Izraelio konkurso dalyvę Eden Golan atsakyti į klausimą apie jos dalyvavimą, vykstant jos šalies konfliktui su „Hamas“.