Prieš kartu su delegacijos atstovais lipdamas į autobusą, atlikėjas sutiko atsakyti į kelis klausimus.

Kokia buvo pirma mintis prabudus šįryt?

O Dieve, jau šiandien. Negaliu patikėti, kad tiek laiko laukėme, tiek laiko ruošėmės ir stresavome, džiaugėmės ir pagaliau atėjo ta diena. Ech, labai greitai atėjo viskas.

Kaip vakar sekėsi?

Vakar puikiai sekėsi. Šou praėjo sklandžiai. Visi atsistojome ten, kur turėjome atsistoti. Tikiuosi, kad šiandien energijos bus dar daugiausiai.

Ar kol kas visas pasiruošimas vyksta pagal planą?

Kol kas su puikiom nuotaikom atsikėliau. Vakar buvau šiek tiek pridusęs. Užkulisiuose buvo labai daug keistos energijos. O šiandien, tikiuosi, jau viskas bus prasisklaidę. Ir visi ramūs džiaugsmingi galėsime džiaugtis švente.

Ar visa sumaištis dėl Nyderlandų ir Izraelio dalyvavimo tau pačiam apkartino patirtį prieš finalą?

Taip, aš esu žmogus su emocijomis, reaguoju į aplinką. Žinoma, kad viskas veikia.

Šiandien pasirodysi septintas. Kaip vertini šį numerį?

Tas laimingasis septynetas, tikiu, atneš mums sėkmę. Manau, kad svarbiausia yra daina ir pasirodymas. Visi mus giria ir visiems mūsų patinka. Tai, manau, eilės tvarka, kuria pasirodysime nėra svarbi. Galbūt nebuvau labai laimingas, kad pasirodysime priekyje, bet kadangi balsavimas prasidės nuo pradžių kaip tik galbūt tai mums bus naudinga. Visi išnaudos savo balsus mums ir nebeliks kitiems. Manau, kad viskas bus puiku.

Ar drįsti spėti – pateksi į top dešimtuką ar ne?

Nedrįstu spėlioti, nes tada komentatoriams būtų labai daug medžiagos. Aišku, labai norėtume.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)