Antradienį pop muzikos dievaitė koncertavo Šveicarijoje, Ciuriche. Savo patirtį Beata aprašė feisbuko puslapyje „Beatos virtuvė“.

„Svajonės išsipildymas! Mes Taylor Swift koncerte! Čia buvo mano dovana dukrytei 18-to gimtadienio proga… Dar kol kas bandom suvirškinti viską ir suregistruoti, nes tokiam koncerte dar nesu buvus ir nesu buvus taip arti tokios superžvaigždės.

Čia metų planas įvykdytas ir, žinot, man padėjo instagramas – nes tokius bilietus gavau tik nuostabios lietuvės @sigalagamta, gyvenančios Šveicarijoje, dėka! Ji turėjo du atliekamus superbilietus, kuriuos tikrai be galo sunku gauti. Ir ji man juos pasiūlė parašiusi DM. Esu labai jai dėkinga ir tikrai ši patirtis – neištrinama iš gyvenimo.

Mes, kaip silkelės bačkoje, vakar 5 valandas minioje stovėjom – šokom ir dainavom. Kainavo tai kainavo bet pinigai vertingiausi tada, kai jie tau dovanoja patirtis ir įspūdžius visam gyvenimui!

Taylor Swift koncertai yra fenomenas. Ir ne veltui. turiu daug nuotraukų ir istorijų. Šiandien po koncerto miegojau 10 valandų! Va, tiek reikėjo baterijų atstatymui. Ir TAIP, su vaiku varyt į koncertą yra nerealiausia patirtis. Ir taip, aš esu Taylor Swift fanė – nežinau kiek dabar dienų mano galvoj skambės melodijos! Reportažų bus!“ – feisbuke džiaugsmu dalijosi B. Nicholson.