Lietuvoje vis rečiau koncertuojantis scenos artistas dar prieš festivalio pradžią savo klausytojams žadėjo, kad jo „Midsummer Vilnius“ melomanams skirtas pasirodymas bus kitoks – alsuojantis senamiesčiu, labiau intymus.

Martynas Levickis

Panašu, kad M. Levickio pažadu kliovėsi daugybė šio vakaro klausytojų, mat jie su nekantrumu laukė vakaro pradžios, o patį virtuozą pasitiko karštomis ovacijomis.

Midsummer Vilnius 2024. Martynas Levickis ir Mikroorkéstra

Po ilgos pertraukos į festivalio sceną žengęs M. Levickis šį vakarą nepaliko abejingų. Pasirodymo eigoje akordeonu jis atliko ir visiems gerai žinomus, Holivudo išgarsintus hitus, ir tokius kūrinius, kurie jau daugybę metų ypatingai vertinami visame pasaulyje.

Midsummer Vilnius 2024. Martynas Levickis ir Mikroorkéstra

Būtent šio vakaro pasirodymo šerdimi tapo Antonio Lucio Vivaldi ciklas „Keturi metų laikai“. M. Levickio klasikinę programą taip pat papildė lietuvių liaudies dainos.

Martyno pasirodymo šiandien nepraleido daugybė meno ir kultūros gerbėjų. Jie ne tik šiltai sutiko Lietuvoje nedažnai viešintį muzikantą, bet ir patys ypatingai mėgavosi kiekviena vakaro akimirka.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją