Kiekvienais metais rugsėjo 1-ąją Lukiškių kalėjimo komplekse didžiausią vasaros užbaigimo koncertą rengianti grupė „G&G Sindikatas“ šį kartą į sceną lips kartu su gyva grupe, pučiamaisiais ir pritariančiais vokalais. Pasak grupės narių, tokiu sąstatu grupė pasirodo itin retomis progomis.

„Pagalvojome, kad norime surengti išskirtinį koncertą ir atlikti savo stipriausią programą. Šiais metais mūsų albumui „Alchemija“ sukanka 20 metų. Ilgoje grupės istorijoje – daug bendrų projektų su kitais atlikėjais, atsiminimų, Lietuvos muzikos sceną keitusių kūrinių. Norime visa tai parodyti koncerte Lukiškių kalėjime“, – sako grupės lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Lietuvos hiphopo vėliavnešiai „G&G Sindikatas“ kartu ant scenos kvies kolegas muzikantus, lydėjusius juos ne vienerius metus, ir atliks geriausius savo „gabalus“.

Koncertą, pačių „Sindikato“ narių pasirinkimu, apšildys muzikinę karjerą dar tik pradedantis reperis „Kamuza“, kuris neslepia, kad jam šis pasirodymas – svarbi galimybė ir tikras įvertinimas.

Per kiek daugiau nei du dešimtmečius „G&G Sindikatas“ išliko Lietuvos muzikos scenos aukštumose, laimėjo ne vieną apdovanojimą ir pagrįstai yra laikoma viena stipriausių bei įtakingiausių grupių.

Rugsėjo 1-ąją „G&G Sindikatas“ kviečia susitikti Lukiškių kalėjimo kieme ir kartu palydėti vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją