Sekmadienį GJan pasidalino su savo sekėjais žinute, teigė, kad buvo pervargusi po Jūros šventės, todėl nė nepastebėdama žengė žingsnį ir krito nuo scenos.

„Gaunu labai daug žinučių dėl vakarykščio įvykio. Man viskas yra gerai. Susižeidžiau tik koją ir krisdama nestipriai sužeidžiau scenos apačioj buvusį fotografą, kuriam aš esu nesvietiškai dėkinga, kad tuo metu jis buvo šalia ir viskas pasibaigė gerai.

Internete matau komentarų, kad buvau apsvaigus ir pan. Realybė tokia, kad po Jūros šventės buvau beveik nemiegojus ir stipriai pervargus, tiek emociškai, tiek fiziškai. Nors visą dieną buvau geros nuotaikos, laukiau koncerto su nekantrumu, nes žinojau, kad laukia nuostabi publika, bet būtent dėl to nuovargio dar dienos metu man prasidėjo panikos ataka, kuri pasikartojo ir pačio koncerto metu.

Tuo metu man viskas akyse mirguliavo ir tiesiog „žengiau laisvą žingsnį“ pas savo mylimus klausytojus. Gavau gerą pamoką, kad reikia save labiau saugot ir tik dar kart įsitikinau, kad mano klausytojai ir jų palaikymas yra patys geriausi vaistai nuo bet kokio skausmo. Tai AČIŪ visiems už vakar dieną, prarėktus balsus, už geras emocijas ir už bombines „Granatas“, – instagrame rašė atlikėja.

„Delfi“ primena, kad „Granatos Live“ festivalyje po spalvingo suomio Käärijä pasirodymo į sceną lipo GJan. Ir nors jos pasirodymas užbūrė publiką, kartu su atlikėja ne vienas festivaliautojas traukė jos dainas, koncerto metu netrūko ir netikėtumų. Atlikdama vieną iš savo dainų mergina nukrito nuo scenos.

22 val. „Granatos Live“ buvo numatytas GJan pasirodymas, jo jau prie pat didžiosios scenos laukė išsirikiavusi atlikėjos gerbėjų armija.

Vis dėlto panašu, kad viskas klostėsi ne taip, kaip buvo planuota. Atlikusi kelias dainas GJan netikėtai nukrito nuo scenos, į ją atsisukusios ekranų kameros nufilmavo, kaip greitai pribėgę apsaugos darbuotojai padėjo jai atsikelti. Šiuo vaizdo įrašu su „Delfi“ sekmadienį pasidalijo ir skaitytojas.

Tiesa, toks netikėtumas atlikėjos nė kiek neišmušė iš vėžių. Kaip tikra profesionalė ji grįžusi ant scenos mielai bendravo su publika ir nepabijojo iš savęs pasijuokti.

„Tiesiog... Iš tikrųjų... Žinokite, taip pirmą kartą. Man sakė, kad šitos pėdkelnės nesuplyšta, bet žiūrėkit, yra skylė. Dainavau tokią rimtą dainą...“ – juokdamasi sakė GJan ir užbaigė pradėtą kūrinį „Ruduo“, o publika skanduodama jos vardą palaikė ir garsiais plojimais.

Kiek vėliau ekranuose matytame vaizde buvo galima pastebėti, kad atlikėjos kelis nukritus buvo nubrozdintas, tačiau medikų pagalbos pasirodymo metu jai neprireikė.

„Sekančią dainą... Turime tradiciją išsirinkti vieną žmogų iš minios ir jam kirti tą dainą. Nebijokite, nenugriūsiu šį kartą, kažkaip atsargiau žiūriu. Šią dainą noriu skirti šiam labai dailiam vyrukui, kuris norėčiau, kad kitą kartą mane gaudytų“, – šmaikštavo GJan ir atliko dainą „Paskui tave“.