Į festivalį atvykusi Delfi komanda pastebėjo, kad savo pasirodymą surengęs OG Version pritraukė būrį susidomėjusių festivaliautojų.

„Prieš koncertą galvojau, kad bus a****nai, bet kad taip...“ – susirinkusiai miniai sakė reperis.

Vis dėlto pasirodymo pabaigoje sulaukta netikėtos OG Version reakcijos – nors iš publikos žodžio „pakartot“ nesigirdėjo, jis nusprendė savavališkai pakartoti kūrinį.

„Galima pakartot? Ar čia pas jus tokia politika?“ – organizatorių klausė atlikėjas.

Tačiau pakartoti OG Version nepavyko – įpusėjus dainai buvo išjungta technika. Organizatorių sprendimas priimtas dėl netrukus į sceną žengusios užsienio žvaigždės LP.

OG Version pasirodymas:


Delfi primena, kad tūkstančiai festivaliautojų jau ketvirtadienį užgulė Rumšiškėse esantį muziejų. Vis dėlto tikrasis veiksmas prasidėjo penktadienį, kai į sceną pradėjo lipti žymiausi šalies ir užsienio atlikėjai.

Štai „Granatos Live“ pasirodžiusi Angelou pirmą kartą koncertavo festivalio didžiojoje scenoje. Po jos į sceną lipo visų mylimas Gabrielius Vagelis bei garsusis šalies reperis OG Version.

Festivalio akimirkos – galerijoje:

Netrukus dalyviai išvydo ir laukiamiausias vakaro žvaigždes – unikalią dainininkę ir dainų autorę LP. Iškart po jos į sceną lipo Lukas Graham.

Kiek mažesnėse festivalio scenose pasirodė ir kiti žymūs scenos veidai – Evgenya Redko, išsiskirianti savo unikaliu balsu ir gyvų pasirodymų galia bei estetika, grupė „Baltic Balkan“, užkuriantys nepamirštamą vakarėlį, energijos pilna „Velvet“ grupė, „Katarsis“ ir kitos scenos žvaigždes.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją