Artėjančio savaitgalio renginiai, panašu, į Palangą atviliojo daugybę lankytojų, kurie pirmiausia traukia į garsiąją Basanavičiaus gatvę pasižvalgyti naujovių, papramogauti ar užkąsti. Veiklos čia randa ne tik jauniausi kurorto lankytojai, bet ir vyresni. Dalis jų renkasi vakarais palydėti saulę, prisėdus ant suoliukų šalia tilto, kuomet jaunimas ragauja restoranų siūlomus patiekalus ar linksminasi atrakcionuose.

„Delfi“ Palangos Basanavičiaus gatvėje užfiksavo ir itin karštus kadrus, kuriuose galima išvysti čia pat poilsiaujančių žmonių stilių.

Pasivaikščiojus viena garsiausių pajūrio gatvių matyti, kad merginos nevengia puoštis šortais, marškinėliais ir suknelėmis. Savo įvaizdžius jos užbaigia akiniais nuo saulės ir minimalistinėmis rankinėmis. Vaikinai pasižvalgyti išeina apsirengę laisvo stiliaus vasariškais marškiniais ir šortais, prie kurių derina laisvalaikio avalynę, nevengia garsiąja Palangos gatve praeiti ir su įvairiaspalviais treningais.

Palangos Basanavičiaus gatvėje sutiktų žmonių stilius – galerijoje:

„Delfi“ primena, kad liepos mėnuo poilsiaujantiems Palangoje padovanos ne vieną įsimintiną vakarą. Nuo svaiginančių klasikos skambesių iki žinomų popkultūros atstovų pasirodymų.

Šį mėnesį kurorto lankytojus džiugins melodingosios grupės „Baltos Varnos“ dainos, apsilankyti kviečiama akustiniame Almino Adrijaus vakare, grupės „Pelenai“, Martyno Levickio bei daugybės kitų atlikėjų koncertuose.

Liepos 17-20 dienomis sporto entuziastus pasižvalgyti kvies ir didžiausios Baltijos šalyse maratoninės „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynės, kurios šiemet švenčia 25 metų jubiliejų, tad lankytojų laukia dar įspūdingesnė programa. Naujienas iš lenktynių kviečiame sekti kartu su „Delfi“ – pažadame parengti ne vieną įdomią medžiagą.

Ištisus metus poilsiautojus renginiais stebinantis Palangos kurortas vasaros metu tikrai neatostogauja ir kviečia nerti į kultūrinių renginių bei įtraukių edukacijų gausą – nuo išskirtinių parodų iki unikalių ekskursijų, padėsiančių atrasti dar nematytas Palangos vietas ir intriguojančią kurorto bei jo gyventojų istoriją.