Nostalgiją žadinantys Benassi Bros. ir Dhany bei Komodo hitai atgimsta naujai

Tikriausiai jau ne vienas pastebėjo, kad muzikos pasaulyje dominuoja seni-nauji ritmai, mintimis nukeliantys bent dvidešimt metų atgal. Kelionę į nostalgiškus laikus žada ir „Karklė production“ komanda, pakvietusi legendines žvaigždes į Širvintas bei Tauragę.

„Tikimės, kad vasaros karščiai Lietuvos nepaleis dar ilgai. O jeigu karščio pritrūks – pažadame užkurti tokį vakarėlį, kurio metu ne tik skaudės kojas, bet ir žliaugs prakaitas, nes šių atlikėjų pasirodymų metu nešokti tikrai neįmanoma“, – teigia „Karklė production“ vadovas Darius Kalinauskas.

Karščiausiame rugpjūčio savaitgalio vakarėlyje neabejotinai skambės žymiausi, nostalgija alsuojantys Benassi Bros. Feat. Dhany hitai, kuriuos mintinai moka visi: „Every Single Day“, „Hit My Heart“, „Illusion“ ir begalė kitų.

Benassi Bros Feat. Dhany – „Every Single Day“:

Benassi Bros feat.Dhany – „Hit My Heart“:

Du Lietuvos miestai taps naująja Lotynų Amerika

Milijonus perklausų renkantys ir trankia klubine muzika garsėjantys „KOMODO“ yra ilgiausiai klubinę muziką kurianti grupė Lenkijoje. Jie į Lietuvą atvyks kartu su vokalistu Thomas Sykes, kurio balsas skamba daugybėje hitais tapusių dainų.

Šie didžėjai garsėja tuo, kad klausytojus užburia ne tik naujai perkurtais senais, 9-to dešimtmečio hitais, taip pat ir jų pačių kurtais singlais, bet ir vokalistų profesionalumu: visi jų pasirodymai atliekami gyvai.

Tokie pasaulinę šlovę pelnę hitai kaip „(I just) Died in your arms“, „Is This Love“, taip pat talentingų didžėjų perkurtas kūrinys „Heaven“ ir dar begalė kitų mielai glostys melomanų ausis ir privers išsijudinti net tuos, kurie nemėgsta šokti.

Komodo – „(I Just) Died In Your Arms“:

Komodo & Michael Shynes – „Heaven“:

Garsių atlikėjų gretose – dar viena staigmena širvintiškiams. Į vakarėlio sceną žengs „Grupė 2“ – Karolis ir Donatas. Atlikėjai žada ypatingą programą, kuri nepaliks abejingų. Scenoje skambės ir geriausi, ir naujausi hitai.

„Grupė 2“ Karolis ir Donatas – „Už laiką“:

„Grupė 2“ Karolis ir Donatas – „Man nesvarbu“:

Nepamirštamos akimirkos, puiki kompanija ir geriausia muzika – tai viskas, ko reikia, kad ši vasara taptų įsimintina. Tad ruoškite savo šokių batelius, nes rugpjūčio 9-ąją Širvintų paplūdimyje ir rugpjūčio 10-ąją Tauragės vasaros estradoje vyks neabejotinai karščiausi, energingiausi ir nostalgiškiausi vakarėliai po atviru dangumi.

Organizatoriai pažada – tai bus naktys, kurios įstrigs jūsų atmintyje ilgam.