Tris iš jų pavyko pakalbinti švenčiantiems vasarą laidos vedėjams Kornelijai ir Kristoforui. Festivalio lankytojai bene vienbalsiai sutiko, kad šiame renginyje labiausiai laukė hito „Touch me“ atlikėjos, visada maištaujančios ir pasitikėjimą spinduliuojančios S. Fox.

Britų popžvaigždė ir glamūro modelis Lietuvoje lankėsi jau ne kartą, tačiau šįkart „Delfi“ pavyko užfiksuoti ne tik jos koncertą, bet ir trumpai šnektelėti. Britų žvaigždė gyrė lietuvius už šiltą priėmimą.

Samantha Fox davė interviu Delfi

„Lietuvoje lankiausi jau daug kartų. Man čia labai patinka“, – šypsojosi 58-erių garsenybė.

Į sceną Samantha lipo pirmoji ir susidūrė su mažais techniniais nesklandumais, tačiau šis menkniekis nublanko prieš didžiulį publikos palankumą ir ovacijas.

„Kai lipi pirmoji į sceną, visada pagalvoji, ar bus gera publika, bet ji buvo fantastiška. Startuoti kartais gali būti tikras nervų išbandymas, neretai būna ir iššūkių dėl techninių neskalndumų, kurių mes šįkart irgi neišvengėme, bet, nepaisant to, atidaryti festivalį buvo puiku. Žmonės buvo labai įsitraukę, kartu dainavo, buvo linksmi, švietė saulė, tad buvo fantastiška“, – pasakojo Samantha.

Samantha Fox

Pasiteiravus, koks jos raktas į pasitikėjimą savimi, kuriuo žvaigždė tiesiog trykšta, moteris neslėpė, kad jai labai svarbu žmonių energija.

„Kai atlieki dainas, nesvarbu, ar parašytas pačios, ar kitų, turi įsijausti į žodžius, jausti tam aistrą, tuomet žiūri į publiką, matai jų šypsenas. Tai man suteikia energijos pasirodyti puikiai, kadangi tuo metu jaučiu, kad abipusė energija yra gera. Tai suteikia daug pasitikėjimo ir sau, ir geros energijos visam šou“, – „Delfi“ tvirtino S. Fox.

Britų popžvaigždės trumpą interviu galite išgirsti 09:58 laiku:

Laidoje taip pat išgirsite pokalbius su melodingųjų klasika tapusių dainų autoriumi Niku Kershaw ir rokenrolo karaliene Suzi Quatro!

Jūsų taip pat laukia kiti įdomiausi festivalio užkulisiai: pokalbis su nelegaliais festivaliautojais kitoje tvoros pusėje, festivalio svečių įspūdžiai, išskirtinis jų stilius ir netgi netikėta drama, į kurią įsivėlė Kristoforas.

Samantha Fox

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)