Renginys savo pramogomis visus kvietė jau nuo ketvirtadienio popietės – būtent tada ėmė rinktis pirmieji koncerto lankytojai. Susirinkusieji mėgavosi jaunimo ir pagrindinės scenos koncertais. Savo pasirodymus atliko ryškiausi Lietuvos veidai, tarp kurių – Ričardas Šumila, Merūnas Vitulskis, Monika Pundziūtė-Monique, Nombeko Augustė, Vaidotas Valiukevičius (The Roop), Inga Jankauskaitė, Aistė Smilgevičiūtė, Giedrius Širka, Jurga Šeduikytė, Maksas Melmanas (Biplan), Rokas Yan, Giedrė, Jazzu, Silvester Belt ir kt.

Tiesa, daugelis atvykusiųjų sutiko, kad labiausiai jie laukė pagrindinės renginio viešnios – Ritos Oros. Atlikėja, į sceną užlipusi jau gerokai sutemus, tapo visos šventės kulminacija. Įdomu tai, kad dainininkė trejus metus buvo atitrūkusi nuo muzikos verslo, tad jos sugrįžimo laukė gerbėjai iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją