Šiame renginyje jau nuo pirmų akordų netrūko geros nuotaikos, išskirtinių atlikėjų, kurių šiemet buvo sulaukta net kelios dešimtys! Susidomėjimas festivaliu pasirodė išties didžiulis tiek iš dalyvių, tiek ir iš svečių pusės – niekas nesiskirstė iš teritorijos, net ir užklupus didelei liūčiai.

Tarp gausaus atlikėjų būrio pasirodė ir internete neblogai žinomas Studio Maruko. Pats menininkas savo kūrybos erdvę pristato taip: „išprotėjusios alternatyvios ir avant-pop muzikos studija“.

„Šiame festivalyje dalyvauju jau penktą kartą. Pirmąkart buvau atvažiavęs kaip į žvalgybą, o jau kitus keturis kartus grojau ir pats. Labai džiaugiuosi, kad Vytautas jį organizuoja, žinau, jog jam buvo problemų su sveikata, bet štai ir vėl festivalys vyksta. Labai smagu. Atvykstu iš paties Vilniaus. Malonu, kad atvyksta žmonės konkrečiai manęs pasiklausyti, žino tekstus, žino dydžio šokį. Žinote, mes čia atvykstame pasismaginti“, – šyptelėjo artistas.

Nusifotografuoti su Studio Maruko panoro ne vienas festivalio dalyvis. „Pagarba“, – sakė drauge su renginio garsenybe besifotografavęs vaikinas.

Šią vasarą savo 50-ies metų jubiliejų švenčiantis atlikėjas planuoja pasirodyti dar ne viename renginyje, todėl gerbėjai, norintys jį pamatyti gyvai, turės dar ne vieną progą.

Apie tai ir dar daugiau – laidos įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją