Kaip jau anksčiau rašė „Delfi“, vos prasidėjus festivaliui jo scenoje jau netrūko malonių staigmenų. Joje šiandien sužibėjo savo dainomis amžiams į lietuvaičių galvas ir širdis įstrigusi žavingoji Ledi Ais, kuri festivalio lankytojams padovanojo ne tik visiems gerai žinomus savo hitus, tokius kaip „Jis“ ar „Aš laukiu tavo laiško“, bet ir pasirodė su specialiai šiam festivaliui ruošta programa.

Ledi Ais

Raudondvaryje šiandien jau nuskambėjo ir atlikėjo Dovi Mi, Jurijaus bei charizmatiškosios Monikos Liu muzika. Monikos gerbėjai jai tikrai negailėjo aplodismentų, o ji jiems atsidėkojo plačia šypsena veide.

Monika Liu

Romantiškoji Monika šiandien puošėsi rožiniu „Balenciaga“ kostiumėliu. Rožinė spalva naujai užgimusios meilės džiaugsmais gyvenančiai dainininkei tinka kaip niekada nuostabiai, tačiau labiausiai dėmesys krypo į išskirtinę M. Liu avalynę. Ji – tikrai neeilinė.

Monika Liu

Festivalio scenoje išskirtiniu įvaizdžiu išsiskyrė ir atlikėja Monika Pundziūtė-Monique. Dar prieš mėnesį Monique kardinaliai pakeitė savo šukuoseną – ne tik visiškai nusirėžė plaukus, bet ir juos nudažė juodai.

Monique

Pokyčių atlikėja Monique nebijo ne tik stiliaus paieškose, bet ir kuriant muziką. Lietuvos muzikos pasaulyje ji jau žinoma ne vienerius metus, tačiau naujausias Monikos muzikinis albumas „Ir tik dėl jos“ atskleidė dar neregėtas jos asmenybės spalvas ir to nepastebėti – tiesiog neįmanoma.

Dainos iš „Ir tik dėl jos“ albumo suskambo ir šiandien. Buvo akivaizdu, kad jas gerbėjai jau spėjo pamilti labai stipriai.

Monique

OPTIBET M.A.M.A. vasara“ scenoje šiandien jau turėjo galimybę pašėlti ir sparčiai populiarėjantis reperis Proflame. Šiame festivalyje vaikinas pasirodė pirmąjį kartą.

Šiuo metu Proflame yra vienas klausomiausių muzikos kūrėjų ir jis jau spėjo užkariauti tūkstančius repo muzikos klausytojų širdžių. Milijonus perklausų įvairiose muzikos pasiklausymo platformų turintis atlikėjas žinomas iš tokių kūrinių, kaip „Biznis“, „Nuotykis“, „Nuodėmingas“ bei kitų.

Proflame

Sceną savo pasirodymu jau sudrebino ir grupė „8 kambarys“. Jo metu grupės narį Deividą kaip ir per kone kiekvieną koncertą stipriai palaikė jo mylimoji Augusta. Mergina kartu su minia fanų dainavo ir šoko pagal grupės dainas.

„8 kambarys“.

Šį vakarą festivalio lankytojų laukia dar daugybė kitų atlikėjų pasirodymų. Į sceną žengs Vaidas Baumila, Giedrė, Gabrielius Vagelis, Evgenya Redko ir Leon Somov.

Pasižvalgykite po išskirtinę „Delfi“ galeriją: