Sėkme, kaip pats instagrame prisipažino M. Berenis, sunkiai patikėti gali ir jis pats. Trumpas klipas iš muzikos festivalioKilkim Žaibu“ drebina internetą.

Internautus sudomino, kaip netradiciškai lietuviai linksminasi muzikos šventėje – skambant trankiai čekų „Gutalax“ grupės dainai, virš žiūrovų į orą pakilo biotualetas TOI-TOI. Mėlyna kabina keliavo per klausytojų rankas, girdėjosi šūksniai.

„Pats normaliausias metalo festivalis“, – taip savo video komentuoja M. Berenis. Pats renginyje buvęs ir šį vaizdelį užfiksavęs žinomas vyras šiuo metu gali džiaugtis net 4,4 mln. peržiūrų instagrame.

Toks pats jo vaizdo įrašas „TikTok“ platformoje skaičiuoja taip pat apvalų rezultatą – virš milijono.

M. Berenis pastebėjo, kad sulaukus didelio dėmesio ėmė plėstis jo sekėjų gretos. Visgi žinomas vyras su šypsena laukia, kaip naujieji jo gerbėjai reaguos į jo įprastą kasdienį turinį, kuris gerokai skiriasi nuo festivalio vaizdų.

Šiuo metu lietuvis instagrame turi pusantro tūkstančio sekėjų.

„Delfi“ primena, kad baltiškos kultūros ir ekstremalios muzikos festivalis „Kilkim Žaibu“ vyko Ukmergės rajone birželio 21-23 dienomis, prezidento Antano Smetonos dvaro muziejaus teritorijoje.

Apie smagiai pašėlusią publiką jau skelbėme. Tuomet be biotualetų festivaliautojų rankose buvo galima pamatyti ir kiek žaismingesnių atributų. Vieni mėtėsi paplūdimio kamuoliu, kiti per rankas siuntė pripučiamą vienaragį. Dar vieni mojavo drugelių gaudykle.

Kviečiame pamatyti: