Scenoje „Naisių vasaros“ metu savo pasirodymus surengė Steponas Januška su grupe „Studija“, Edgaras Lubys, Liudas Mikalauskas, Violeta ir Vilius Tarasovai, Gytis Paškevičius bei kt.

Renginyje pasirodė ir Aistė Pilvelytė, kuri noriai bendravo su minia ir dalijosi planais vėl dalyvauti nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje.

„Žinote, Aistė Pilvelytė ir „Eurovizija“ yra... kas? Lygu meilė. Neatsiejama tema. Kad ir kur aš einu, visi klausia, ar dalyvausiu „Eurovizijoje“. Kaip jūs galvojate, ar dalyvausiu? Aš visada sakau, kaip aš galiu nedalyvauti „Eurovizijoje“, jeigu žmonės mane palaiko, jie už mane balsuoja ir dažniausia, susumavus žmonių rezultatus, aš būnu pirmoje vietoje, bet ateina komisija ir išeina taip, kad aš vis antra ir antra.

Bet, žinote, aš esu toks žmogus-liūtas, esu užsispyrusi ir siekianti savo tikslo. Gyvenimas nemyli silpnų žmonių. Krentam skaudžiai, gauname skaudų smūgį į galvą, bet mes privalome stotis, eiti pirmyn ir siekti savo tikslo. O mano tikslas, ar man bus 50-imt, ar 60-imt, ar 93-eji, – į „Euroviziją“ aš išvažiuosiu!“ – ryžtingai tarė dainininkė.

Šiuos A. Pilvelytės žodžius Naisių publika sutiko palaikančiais plojimais ir šūksniais.

Festivalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)