Prieš kelias dienas S. Nainė su draugų ir artimųjų kompanija atšventė 36-ąjį gimtadienį, o penktadienio vakarą jį dar kartą paminėjo ir visa „Vasaros estrados“ kompanija.

Taip įvyko todėl, kad jos artima draugė N. Bunkė prieš tūkstantinę minią sumanė S. Nainę pakviesti ant scenos, kurioje jos laukė netikėta staigmena.

Grandiozinis Natalijos Bunkės koncertas Klaipėdoje esančioje „Vasaros estradoje“

Dainuoti pradėjusi atlikėja į sceną pakvietė ir visą didžiulę draugų kompaniją – Saugirdą Vaitulionį, Edgarą Eidėjų ir kitus.

„Ačiū jums visiems. Čia geriausia dovana“, – dėkojo S. Nainė.

N. Bunkė juokaudama pasakė, kad šią dovaną planavo pusę metų.

„Ir dar – mes dabar ekranuose matysime mūsų dviejų draugių vaizdus, kuriuos nufilmavo būtent per tavo gimtadienį. <...> Kaip mes iki 5 val. ryto ryjam... Nereikia meluoti žmonėms, ane?“ – koncerto metu juokėsi N. Bunkė.

Po bučinių, apkabinimų ir palinkėjimų geros draugės prieš tūkstantinę minią atliko savo dainą „Padovanosiu“. Pradžiuginusios gerbėjus, jos netrukus užtraukė ir kitą žymų kūrinį – „Nieko sau negaila“.

Už širdies griebiančią akimirką galite pamatyti čia:

„Delfi“ primena, kad penktadienio vakarą Klaipėda skambėjo nuo bene laukiamiausio metų koncerto – Lietuvos popmuzikos žvaigždės N. Bunkės šou. Ne vieną mėnesį su stipria komanda dirbusi atlikėja į „Vasaros estradą“ pritraukė tūkstantinę gerbėjų minią, kurią iš pradžių pasitiko didžėjus Jonas Nainys, o vėliau ir kiti žinomi scenos veidai.

Neseniai penkių pagrindinių Lietuvos miestų arenose didžiausias karjeroje gastroles „Kosmosas“ surengusi dainininkė šiemet savo gerbėjus džiugino visiškai nauju šou.

„Kviečiu į savo vasaros rojų, kuriame pasinersime į tikrą ryškiausių spalvų karuselę. Visi traukia į pajūrį, nes prognozuojamas puikus oras, todėl laukiu visos Klaipėdos ir jos svečių, su kuriais dainuosime didžiausius mano hitus.

Naujasis šou, kurį kurti įkvėpė begalinis jūsų palaikymas, bus labai vasariškas: kartu su šokėjais iš Ispanijos užkursime karščiausius vasaros šokius. Kviečiu jau šį penktadienį susitikti koncerte po atviru dangumi – pažadu, kad šį vasaros nuotykį prisiminsite labai ilgai“, – prieš pat didįjį koncertą sakė N. Bunkė.

Koncerto akimirkos:

Ir atlikėjos žodžiai netrukus tapo realybe – tuo įsitikino į „Vasaros estradą“ susirinkę gerbėjai, kuriuos pasitikino ne tik gera nuotaika, bet ir vakarėlį užkūręs J. Nainys.

Savo pasirodymą jis atliko ant įspūdingos scenos, dėl kurios dainininkė net graudinosi. Prieš koncertą socialiniuose tinkluose pasirodžiusi N. Bunkė neslėpė emocijų ir išliejo kelias laimės ašaras. Ji džiaugėsi scena bei visos komandos atliktu darbu.

Galiausiai ir pati pasirodžiusi ant scenos padėkojo susirinkusiai tūkstantinei miniai.

„Vau, kiek jūsų čia daug!“ – stebėjosi prieš gerbėjus kalbėjusi dainininkė.

Grandiozinis Natalijos Bunkės koncertas Klaipėdoje esančioje „Vasaros estradoje“

Po jos žodžių iškart prasidėjo ilgai lauktas šou. Kartu su ja ant scenos pasirodė šokėjai, kuriems specialiai buvo kurta scenografija po atviru dangumi. Akį traukė ir dizainerių sukurti kostiumai, gyvo garso grupė.

„Jūs net neįsvaizduojate, ką aš matau. Man atrodo, kad jūs kaip silkės statinėje. Panašiai ir yra? Ne, normaliai, yra vietos pašokti. Šaunuoliai! O sėdimame sektoriuje sėdit ar stovit?“ – juokėsi gerbėjų klaususi atlikėja.

„Žinot, tik noriu pasakyti patį didžiausią ačiū, nes jūs neįsivaizduojate, kiek reikėjo drąsos šiai mergaitei padaryti koncertą čia. Paplokit mano paties nerealiausiems. Pažiūrėkit į juos – jie nerealieji. Paplokite garsiai“, – ragino ji paploti savo komandai.

Trumpos pertraukos metu N. Bunkė pristatė didelę šokėjų komandą ir pabrėžė, kad šiam koncertui buvo sukurtas visiškai naujas choreografijos numeris.

Grandiozinis Natalijos Bunkės koncertas Klaipėdoje esančioje „Vasaros estradoje“

Vėliau dainininkė ant scenos dainavo kartu su savo mylimu reperiu Remiu Retro. Jis su dainininke atliko jų prieš metus perdainuotą ir naujai išleistą kūrinį. Taip pat kartu pasirodė Jonas ir Simona Nainiai, o pastarajai buvo surengta netikėta draugų staigmena.

Grandioziniame šou skambėjo populiariausi Natalijos Bunkės hitai „Panelė iš Kauno rajono“, „Mano širdis – vanduo“, „Laiškas“, „Lašas po lašo“, „Skrendu“, „Maža mergaitė“, „Paukštelis“, „Aš gyvenu“ ir daug kitų.

Galiausiai koncertą dainininkė užbaigė galingai – fejerverkų šou ir girdimais šūksniais „Pakartot!“

Akimirkas iš koncerto galite pamatyti ir čia: