„Delfi“ festivalyje kalbintas žinomas atlikėjas teigė labai besidžiaugiantis, kad šiemet „Granatos Live“ jį dar kartą pakvietė pasirodyti didžiojoje scenoje. Tiesa, pokalbio metu juokdamasis D. Ježerys-OG Version neslėpė, jog organizatoriai po praeitų metų turėjo priežastį vietoje jo rinktis kitus atlikėjus.

„Praeitais metais buvau truputį išėjęs iš laiko ribų, leidau sau penkias minutes vėliau nueiti nuo scenos, o po manęs pasirodė užsieniečiai, buvo viskas sustyguota, pavyzdžiui lėktuvų bilietai. Tačiau šiemet organizatoriai vis tiek mane pakvietė, todėl labai džiaugiuosi“, – šypsodamasis kalbėjo atlikėjas.

Jis teigė, kad darbas ir pasirodymas savo gerbėjams jam yra ne darbas, o vienas malonumas, todėl ir visa vasara prilygsta gerai šventei.

„Visą savaitę prieš šiandienos koncertą reikėjo geri pailsėti, nes praeitą savaitę turėjau koncertą, buvome stipriai užjudėję“, – juokėsi D. Ježerys-OG Version.

Anot jo, koncertai ir publikos emocijos jų metu suteikia tik pačius geriausius įspūdžius, todėl reikia jais mėgautis, kol šilta, o darbus studijoje tenka atidėti šaltesniam sezonui.

„Delfi“ paklaustas, kur geriau pasirodyti – festivaliuose, ar vestuvėse, atlikėjas teigė, kad pastarosiose koncertuoti dar nėra tekę.

„Todėl rinkčiausi festivalius. Nesu pasirodęs vestuvėse, nors kvietimų buvo, bet negalėjau“, – teigė D. Ježerys-OG Version.

Atlikėjas savo gerbėjams perdavė ir trumpą žinutę, kvietė juos palaikyti savo mėgstamus dainininkus, laukti jų naujų dainų, albumų ir dalyvauti koncertuose.

„Ačiū labai, kas klausote manęs ir linkėjimai visiems“, – šypsodamasis sakė D. Ježerys-OG Version.

„Granatos Live“ antros dienos lankytojų stilius – galerijoje:

„Delfi“ primena, kad liepos 26–28 d. Lietuvos etnografijos muziejaus teritorijoje Rumšiškėse (buvęs Lietuvos liaudies buities muzijejus) jau 10-ąjį kartą vyksta didžiausias muzikos festivalis Lietuvoje „Granatos Live“. Festivalio organizatoriai lankytojams paruošė įspūdingą programą, scenose pasirodo ne tik Lietuvos, bet ir garsios užsienio žvaigždės.

„Granatos Live“ antros dienos akimirkos – galerijoje: