Koncertą pradėjo O. Vyšniauskas, kuris pasirodymo metu nuoširdžiai bendravo su publika. Susirinkę gerbėjai atlikėją pasitiko audringais aplodismentais, įsigiję bilietus stovimose vietose šoko jau nuo pat pirmų dainų pagal garsiausius jo kūrinius.

Savo pasirodymo eigoje O. Vyšniauskas netgi leido auditorijai pačiai išsirinkti, kokią dainą žmonės norėtų girdėti repertuare, o jį užbaigė su viena garsiausių dainų „Išdalinau“. Publikai pakilus ant kojų dar kurį laiką buvo galima išgirsti garsius plojimus.

„Šlagerių fiestos“ akimirkos – galerijoje:

Po scenos grando savo dainomis susirinkusiuosius džiugino „Patruliai“. Pasirodymą jie pradėjo nuo bendro kūrinio su bičiuliais, „Grupės 2“ nariais Karoliu bei Donatu. Griausmingai nuskambėjusių vyrų balsus palydėjo garsūs aplodismentai.

„Labas vakaras, Palanga. Kartu su Karoliu ir Donatu užkūrėme židinį, mes primesime malkų, o jiems teks pabaigti kūrenti pirtį. Publika, esate visi įdegę, gražiai atrodote, ačiū, kad pasirinkote šiandien būti kartu „Šlagerių fiestoje“. Pakelkite rankas į viršų ir parodykite, kaip esate nusiteikę švęsti“, – kalbėjo „Patruliai“.

Atlikdami žinomas dainas vyrai ne kartą kvietė publiką ateiti arčiau scenos, šalia kurios rinkosi šokių judesius demonstravę gerbėjai.

„Labai smagu jus matyti, gal galite sušukti? Parodykite, kiek čia jūsų yra! Jūs vertinate artistus, bet, žinokite, mes jus irgi vertinate. Nebijote sužinoti, kaip? Trys kriterijai. Pirmasis – kai publika moka garsiai švęsti ir ploti. Antras – kai publika kartu dainuoja dainas, mes jums lenkiamės. Trečiasis – dabar, egzaminas jums – atsistokite nuo kėdžių, sušoksime vieną bendrą šokį“, – ragino „Patruliai“.

„Patruliai“

Sceną „Grupei 2“ jie užleido atlikę dainą „Vyšnių sodai“. Išgirdusi pirmuosius akordus publika pradėjo garsiai dainuoti kartu su atlikėjais, o juos išlydėjo paprašę kūrinį dar kartą pakartoti.

„Labas vakaras, gera jus matyti. Kokie nuostabūs atlikėjai šiandien koncertuoja. Taip jau nutiko, kad ant scenos žengiame paskutiniai, todėl tikrai galite pasileisti plaukus, atsipalaiduoti. Mes jums linkime gero vakaro“, – pasisveikino ant scenos užlipusi „Grupė 2“ ir gerbėjams dovanojo vieną naujausių „Atskirai sunku“ kūrinį.

K. Akulavičiaus ir D. Balvočiaus pasirodymo metu skambėjo ir už širdies griebiantys kūriniai, kurių metu publika išsitraukusi mobiliuosius telefonus salę nušvietė baltomis švieselėmis.

„Mums, kaip atlikėjams, nėra nieko gražiau, kaip stovėti ant scenos, žiūrėti į jus, besilinksminančius, smagu girdėti ir jūsų plakančias širdis, kurios šiandien yra su mumis“, – kalbėjo „Grupės 2“ atlikėjai prieš sudainuodami „Aš tik žmogus“.

Susirinkusią auditoriją atlikėjai šokdino ir pagal kitas garsias savo dainas. Skambėjo „Prisiminimai“, „Aš tavo gerbėjas“, „Lakūno sapnas“, „Žvaigždė“.

„Matau, kad pasitvirtins mano frazė: „Laimingiausi žmonės yra tie, kurie pradeda švęsti nuo ketvirtadienio“, – juokaudamas su publika bendravo D. Balvočius.

Po kelių dainų atlikėjai nulipo nuo scenos pas šokančius gerbėjus, fotografavosi su norinčiais tuo pačiu metu atlikdami kūrinį „Prisėdai šalia“. Nuotaikingo koncerto pabaigoje „Grupės 2“ gerbėjai negailėjo plojimų, grupę išlydėjo prašydami dar kartą pakartoti savo dainą.

„Delfi“ primena, kad liepos 18 d., populiariausią kurortinio sezono savaitę, kai vasaros sostine tampančioje Palangoje susirenka tiek daug poilsiautojų, jog nebebūna laisvų vietų tiek viešbučiuose, tiek ir paplūdimiuose, kurorto pramogų pasaulį sudrebino „Lietuviškų šlagerių fiesta – vasara“ su scenos grandu Ovidijumi Vyšniausku, energingaisiais „Patruliais“ ir tikra emocijų bombą sprogdinančia „Grupe 2“ Karolis ir Donatas.

Palangos koncertų salėje vykusiame renginyje skambėjo tokios gerai klausytojams žinomos dainos kaip „Išdalinau“, „Mažyte mano“, „Meilės vandenynas“, „Vyšnių sodai“, „Prisiminimai“, „Keista spalva“, „Lakūno sapnas“, „Nepabaigta istorija“.

Lietuviškos muzikos scenoje jau seniai koncertuojančių O. Vyšniausko, „Patrulių“ ir „Grupės 2“ repertuare yra gausybė dainų, kurios yra žinomos kiekvienam lietuviškos muzikos gerbėjui ir kurias pastarieji nori dainuoti kartu su atlikėjais.

„Vasara, Palanga, geras, oras neužtikrins teigiamų emocijų maksimumo, jei mes tą savaitgalį nesusitiksime koncerte. Kartu su gyvo garso grupėmis mes padarysime viską, kad jūs galėtumėte šokti ir dainuoti nuo pirmos iki paskutinės koncerto akimirkos Ateikite ir pasilinksminkime kaip reikalas, nes tokio koncerto šį vasaros sezoną tikrai nebus“ – anksčiau teigė O. Vyšniauskas, „Patruliai“ ir „Grupė 2“.

„Lietuviškų šlagerių fiesta“ kai kuriems muzikos gerbėjams žinomas muzikinis projektas, kuris pirmą kartą įvyko 2022 metais Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. To koncerto metu atgimė legendinė grupė „Dinamika“ taip pat savo pasirodymų gerbėjus džiugino „El Fuego“, „MG International“, Kęstutis Jablonskis, O. Vyšniauskas, bei Ledi Ais.

Po metų, 2023 m. šis projektas geografiškai išsiplėtė ir vyko jau ne tik Klaipėdoje, tačiau ir Kėdainiuose. Koncertai, kuriuose pasirodė O. Vyšniauskas, „Patruliai“ ir „Grupė 2“ sulaukė didelio gerbėjų susidomėjimo, todėl ir buvo nuspręsta tokio formato pasirodymą surengti ir „Palangos koncertų salėje“.

„Lietuviškų šlagerių fiestoje“ keičiasi atlikėjai, keičiasi jų atliekami kūriniai, tačiau nesikeičia renginio vedėjas. Nuo pirmo koncerto Klaipėdoje Aurimas Cibulskas tapo šio projekto simboliu, o publika ir koncertuojantys atlikėjai vertina jo humorą ir gebėjimą įtikinti publiką pakilti iš savo sėdimų vietų ir tapti neatskiriama koncerto dalimi.

„Labai džiaugiuosi, kad kūrybiniai keliai suvedė mane su šio koncerto organizatoriais. Lietuviškų šlagerių fiesta yra linksmas koncertas, o jame skamba tik publikai gerai žinomos dainos. Pažadu pasistengti, kad Palangoje vyksiančiame koncerte priversiu nuo kėdės pakilti net ir tuos, kurie pačiame viršutiniame salės kampe pasislėpę sėdės“, – juokavo A. Cibulskas.