„Gertuves atsinešti ne tik, kad galima, bet ir raginame. Šventės teritorijoje bus įrengtos specialios mobilios vandens stotelės, kuriose festivalio svečiai galės pasipildyti vandens atsargas į savo gertuves, taip pat netoli Jaunimo scenos veiks vandens kokteilių baras“, – sako Donata Banaitytė, „Go Vilnius“ atstovė.

Visgi verta atkreipti dėmesį į tai, kad organizatoriai neleidžia įsinešti stiklinių buteliukų. Gera žinia tiems, kas neturi kitokių gertuvių – galima bus ateiti tiesiog su tuščiu 0.5L talpos buteliuku ir prisipilti vandens vienoje iš vandens stotelių.

Taip pat, renginio svečiai negalės turėti su savimi skėčių, vėliavų ir plakatų – viso to, kas gali trukdyti kitiems festivalio svečiams. Negalima atsinešti ir stovyklavimo bei sulankstomų kėdžių bei, aišku, šaunamųjų ginklų ar pirotechnikos. Dviračius, riedlentes, paspirtukus reikės palikti prie įėjimo į renginio teritoriją.

Negalima turėti alkoholio, narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Gyventojų kuprinės bus tikrinamos prieš patekimą į renginio teritoriją.

Primename, kad „Jaunas kaip Vilnius“ vyks liepos 25-ąją Vingio parko erdvėje. Koncerto metu žiūrovai turės neeilinę galimybę išvysti iš žinomų šalies atlikėjų sudarytus duetus, operos solistus, jaunus kūrėjus. Vakarą vainikuos dainininkės Ritos Oros koncertas.