Edo Sheerano koncertus Kaune pradės lietuvių grupė „The Roop“ (pasirodymo pradžia – 18 val.), žiūrovams ruošianti staigmeną – du jokiose muzikos klausymosi platformose dar negirdėtus kūrinius. 19 val. pasirodys romantiškasis britų atlikėjas Calumas Scottas, po jo (20.15 val.) į unikalią – apvalią ir besisukančią – sceną žengs šio savaitgalio žvaigždė Edas Sheeranas.

Ed Sheeran

Renginio organizatoriai į koncertus susiruošusiems Edo Sheeerano fanams primena, jog bilietai yra personalizuoti ir su savimi reikia turėti galiojantį asmens dokumentą – jo prireiks bilietų patikroje. Svarbu ne tik iš anksto pasitikrinti biliete esantį renginio žemėlapį, bet ir naudotis tuo įėjimu (A, B, C arba D), kuris yra nurodytas biliete. Įėjimo vartai atsidarys 16 val.

Renginio žemėlapis

Rekomenduojama turėti iš anksto kontrolei paruoštą bilietą (užsisaugojus jį telefone ar atsispaudinus), o visus nereikalingus daiktus palikti namie – taip bus sutaupytas patikrai reikalingas laikas. Tarp renginyje draudžiamų daiktų – dideli krepšiai, profesionali foto / video įranga, planšetės ir kompiuteriai, asmenukių lazdos, skėčiai, gėrimai ir maistas, žiūronai, bet kokie ginklai ar narkotinės medžiagos, plakatai bei vėliavos, sulankstomos kėdės ir visa kita, kas gali kelti pavojų renginio bei kitų žiūrovų saugumui ir patogumui (išsamų draudžiamų daiktų sąrašą galima rasti edsheerankaunas.com).

Koncertų žiūrovai kviečiami atvykti į renginį pėsčiomis ar viešuoju transportu – galimybės privažiuoti iki S. Dariaus ir S. Girėno stadiono nebus, taip pat nebus galima ir palikti dviračių ar paspirtukų (įskaitant paspirtukų dalinimosi platformų priemones) stadiono prieigose.

Bilietų savininkai kviečiami nemokamai pasinaudoti viešojo transporto paslaugomis – prieš pasirodymą ir po jo autobusai važiuos dažniau nei įprastai. Nuo 15 val. iki koncerto pradžios visi bilietų turėtojai į stadioną galės vykti nemokamai autobusais ir troleibusais – koncerto bilietas prilygs viešojo transporto bilietui. Paslauga galios ir pasibaigus renginiui. Prieš koncertą ir po jo dažniau važiuos nuolatinių maršrutų autobusai. Išskirstyti srautus padės ir papildomi maršrutai ST1, ST2, ST3 ir ST4. Daugiau informacijos: stops.lt/Kaunas.

Žiūrovai iš kitų miestų, kurie į renginį planuoja vykti automobiliais, raginami iš anksto įvertinti tai, jog automobilių stovėjimo galimybės stadiono kaimynystėje yra itin ribotos. Eismas Perkūno al. renginio dienomis bus draudžiamas, abu vakarus, likus pusvalandžiui iki renginio pabaigos, apie 21.30 val., bus aklinai uždarytas Parodos gatvės kalnas.

Vykstant renginiui į uždarytą Perkūno alėją ir kitas laikinai užvertas gatves galės patekti tik asmens tapatybės dokumentus pateikę vietos gyventojai. Žiūrovų patogumui rugpjūčio 3–4 d. veiks nemokama automobilių stovėjimo aikštelė Aleksote esančiame S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome – nuo čia iki renginio vietos bus galima atvykti nemokamu autobusu. Daugiau informacijos apie susisiekimą viešuoju transportu ir automobilių stovėjimo aikšteles galima rasti edsheerankaunas.com/lt/atvykimas.