Pasveikinti su Bilietai.lt su 20-tuoju jubiliejumi susirinko daug šalies renginių pasaulio atstovų, tarp kurių – M.A.M.A. apdovanojimų organizatorius Martynas Tyla, savo vardo šokio teatro įkūrėja Andželika Cholina ar muzikos prodiuseris Lauras Lauciūnas.

Šventėje taip pat dalyvavo Silvester Belt ir Jessicai Shy atstovaujančios įmonės vadovas Linas Strockis, kartu su Linui Adomaičiui, Donatui Montvydui atstovaujančiu Tomu Inčiku ir kiti Lietuvos renginių organizatoriai.

Vakarą pradėjo vadovo Ramūno Šaučikovo kalba, renginį vedė žurnalistas Ramūnas Zilnys, atmosferą kūrė gyva DJ muzika, o ilgą ir turtingą įmonės istoriją priminė daugybės praėjusių renginių klipų.

Renginio metu surengta ir jubiliejaus apdovanojimų ceremonija, kurioje iš viso pagerbti šeši renginių organizatoriai, o kiekvieną apdovanojimą laimėtojams įteikė skirtingi įmonės atstovai, rašoma pranešime spaudai.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Didžiausio renginio Lietuvoje kategorijos statulėlė atiteko šiemet 100-metį mininčiai Lietuvos dainų šventei, tuo metu 20-mečio renginių erdve pripažinta didžiausia šalyje Kauno „Žalgirio“ arena.

Ilgiausias tradicijas turinčio tarptautinio renginio Lietuvoje titulas įteiktas „Kaunas Jazz“ atstovams, įtakingiausiu šalies šou verslo renginiu pripažinti M.A.M.A. apdovanojimai, 20-mečio teatru tapo Lietuvos nacionalinis dramos teatras, o populiariausio lauko sporto renginiu – „Aurum 1006 km lenktynės“.

„Nuostabu švęsti šį gražų jubiliejų kartu su žmonėmis, su kuriais dirbame diena iš dienos. Su vienais bendradarbiaujame jau 10 ar net 20, su kitais – vos kelis mėnesius, tačiau mūsų komanda nuolat auga“, – teigė įmonės vadovas Ramūnas Šaučikovas.