Į gerbėjus kreipėsi dar prieš savo pasirodymą

Gimtadieninę „Jaunas kaip Vilnius“ sceną sudrebino ir šventinį koncertą vilniečiams bei miesto svečiams šį vakarą dovanojo britų dainininkė, muzikos žvaigždė Rita Ora. Nors į sceną ji žengė jau visai temstant, miegoti sostinėje šiandien tikrai niekas nenorėjo – skambant žinomiausioms atlikėjos dainoms vakarėlis čia tęsėsi iki pat nakties.

Ritos Oros apsilankymas Lietuvoje daugybės visuomenės diskusijų sulaukė dar prieš festivalio pradžią ir visai nenuostabu, mat proga šalyje išvysti tokio lygio atlikėją – tikrai neeilinė. Nuo 2012 m. patyrusi žinomumo proveržį, ji pramogų industrijoje įsitvirtino kaip išskirtinių gabumų vokalistė, aktorė bei mados ikona. Pamatyti Ritos Oros šį vakarą susirinko būrys jos muzikos gerbėjų bei net ir tie, kurie iki šiol jos muzikos itin dažnai nesiklausė.

FOTO. Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Dar prieš savo pasirodymą pati Rita Ora į lietuvaičius kreipėsi pasidalindama trumpa vaizdo žinute socialiniuose tinkluose. Iki pasirodymo likus maždaug dviems valandoms, vaizdo įraše pasirodžiusi atlikėja jau atrodė pilnai pasiruošusi žengti į sceną. Gerbėjams ji dar kartą priminė, kad tą ji ketina padaryti jau 22 valandą.

Sukūrė tikro vakarėlio nuotaiką

Jeigu prieš britų žvaigždės pasirodymą dalis festivalio lankytojų koncertus stebėjo jaukiai įsitaisę ant pledais nusėtos Vingio parko pievelės, skaičiuojant paskutines minutes prieš didįjį vakaro pasirodymą daug nusiteikusių ramiai pasėdėti nebeliko. Žmonės plūdo vis arčiau ir arčiau scenos, ir ieškojo vietos, kur galėtų šokti pagal visame pasaulyje žinomas Ritos Oros dainas.

FOTO. Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Tvirtu žingsniu į festivalio sceną atlikėja kartu su šokėjomis žengė kiek pavėlavusi, tačiau minios buvo pasitikta garsiomis ovacijomis. Savo koncertą Rita Ora pradėjo populiariu hitu „Ritual“, o klausytojų nei kiek neišgąsdino lietumi prapliupęs dangus – nuo pirmų akordų jie mėgavosi akimirka, šoko ir dainavo drauge.

„Tik pažiūrėkite į save, bičiuliai. Kaip jūs jaučiatės?“, – į minią kreipėsi ryškioji Rita Ora.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Ji taip pat dėkojo susirinkusiems, kad kartu su ja jie pasirinko šį vakarą būti net ir per lietų.

„Man didžiulė garbė būti čia“, – pridūrė atlikėja.

Gimtadienį švenčiančiam Vilniui ji taip pat skyrė gimtadienio dainą. Net ir atlikdama ją žvaigždė stebino savo vokaliniais gebėjimais.

„Ar jūs švenčiate 701-ąjį gimtadienį? Tikiuosi, aš teisi. Gerbkite vieni kitus, linksminkitės, išgerkite, apsinuoginkite. Kam rūpi?“, – vakarėlio nuotaiką toliau kūrė Rita Ora.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Skambėjo nesibaigiančios padėkos susirinkusiems

Vakaro eigoje dainininkė dar ne kartą dėkojo klausytojams. Prieš atlikdama naujausią savo dainą, ji teigė negalinti net apsakyti, kokia dėkinga šiandien jaučiasi.

„Ačiū Dievui, kad jūs egzistuojate. Viskas, ko norėjau, kad jūs šiandien būtumėte su manimi“, – teigė Rita Ora.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Kartu dainuoti ji kvietė ir susirinkusiuosius.

„Vilnius! Noriu, kad su manimi dainuotumėte kaip išprotėję“, – šūktelėjo Rita Ora.

Ritos Oros pasirodymo metu skambėjo jos populiariausios dainos, o pati atlikėja tiesiog tryško energija. Pasirodymą ji pradėjo su daina „Ritual“. Vėliau drauge su britų atlikėja lietuvaičiai uždainavo tokias gerai žinomas dainas, kaip „Anywhere“, „Let You Love Me“, „For You“, bei daugybę kitų.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Neįmanoma nepastebėti ir to, kiek daug dėmesio Rita Ora bei jos komanda skiria dainininkės įvaizdžio daliai – ji atrodė tikrai nepriekaištingai. Be to, pasirodymo metu atlikėja savo įvaizdžio detales spėjo ir pakeisti.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

„Aš niekada to nepamiršiu“, – atsisveikindama tarė Rita Ora, sutikusi pasirašyti pirmoje eilėje jos pasirodymą stebėjusiam gerbėjui.

Ritos Oros parašą klausytojui perdavė apsaugos darbuotojas, kadangi sceną nuo žmonių skyrė keli metrai.

Vingio parką drebina superžvaigždė Rita Ora

Vilniaus gimtadienį jau įpratome švęsti du kartus per metus – sausio 25 dieną, kai jis buvo pirmą kartą paminėtas istoriniuose šaltiniuose, ir liepos 25-tąją, kai minima sostinės globėjo šv. Kristoforo diena. Graži koncerto tradicija tęsiasi ir šiais metais. Džiugu, kad ji sujungia tiek daug muziką mylinčių žmonių.

Ritos Oros pasirodymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)