Vilniečius ir miesto svečius daugiau laiko gamtoje kviečiantis leisti muzikos festivalis „Vilnius Ore“ po metų pertraukos ir vėl nudžiugino savo gerbėjus. Liepos 16-19 dienomis vyksiantį festivalį pradėjo viena ryškiausių šalies ritmenbliuzo ir soulo atlikėjų bei penkiskart M.A.M.A. apdovanojimuose nominuota žavioji Angelou.

Angelou

Nors šio festivalio scenoje Angelou pasirodė pirmąjį kartą, palaikymo atlikėjai tikrai netrūko. Jos dainų pasiklausyti susirinkę žmonės kartu šoko, dainavo ir tiesiog mėgavosi akimirka drauge. Tarp meiliai šokančių porų antradienio vakarą buvo galima pastebėti ir žinomą laidų bei renginių vedėją Rolandą Mackevičių kartu su žmona Ieva.

Vilnius ore 2024. Angelou

Dar prieš kurį laiką „Delfi“ Angelou pasakojo, kad šią vasarą be koncertų daug laiko ji planuoja praleisti ir studijoje, todėl dar šįmet turėtų pasirodyti naujos jos albumas.

Ant festivalio „Vilnius Ore“ scenos pasirodžiusi Angelou savo gerbėjams tada pažadėjo jaukų ir ypatingą vakarą, ir savo pažadą šį vakarą tikrai ištesėjo.

Angelou

Kaip anksčiau buvo skelbiama pranešime spaudai, „Vilnius Ore“ žiūrovai turi progą ne tik išvysti mylimus atlikėjus gamtos apsuptyje, bet ir susipažinti su įvairiomis gėlių ir augalų rūšimis. Festivalio metu čia taip pat rengiamos unikalios meno instaliacijos, o šiemet bus tęsiama ir graži tradicija – kiekvienas „Vilnius Ore“ atlikėjas VU Botanikos sode pasodina po rožę ir taip kuria unikalų festivalio gėlyną.

Vilnius ore 2024. Angelou

Keturias dienas truksiančiame festivalyje šiemet taip pat pasirodys grupės „Kamanių Šilelis“, „Golden Parazyth“ ir „Los Secretos de Pablo“, tad muzikinių stilių įvairovės tikrai netrūks.

Išskirtinė pirmojo festivalio vakaro galerija: