Ledi Ais dainas „Jis“ ir „Aš laukiu tavo laiško“ šiandien moka ir tie, kurie su jomis užaugo, ir tie, kurie jų didžiausio populiarumo metais turbūt dar net nebuvo gimę. Taip jau nutinka, kai sukuri visišką hitą, kurio nepaliaujamai klausosi visa šalis.

Ledi Ais

Ledi Ais pasirodymas festivalio „OPTIBET M.A.M.A. vasara“ jos dainų gerbėjams buvo itin maloni staigmena. Čia atlikėja šiandien pristatė specialiai šiam renginiui parengtą muzikinę programą ir atliko ne tik visiems labai gerai žinomas, bet ir pačias naujausias savo kūrybos dainas.

Ledi Ais

Gerbėjai Ledi Ais tikrai sutiko šiltai. Jie drauge dainavo populiariąsias atlikėjos dainas, kurių žodžius vis dar moka nuo pat pirmos iki paskutinės eilutės, o vėliau dainininkę apdovanojo karštomis ovacijomis, kurios jai buvo tarsi dovana, taip stipriai reikalinga po ilgos pertraukos pamažu grįžtant į didžiąsias Lietuvos muzikos scenas.

OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024

Tiesa, sprendimą tęsti savo muzikinę karjerą atlikėja priėmė dar 2021 metais. Pamažu ji leidžia naujas dainas, vėl pasirodo įvairiuose renginiuose bei privačiose savo ilgamečių gerbėjų šventėse.

Šį vakarą Raudondvaryje vykstančiame festivalyje koncertus dar surengs tokios muzikos žvaigždės kaip Monika Liu, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evgenya Redko, Giedrė, Gabrielius Vagelis, 8 Kambarys, Jurijus, Mėlyna, Monique, Dovi Mi, Leon Somov bei Proflame.

Daugiau naujienų iš festivalio – jau netrukus!