Festivalyje – muzikinių stilių įvairovė

Liepos 16 dieną festivalį „Vilnius ore“ atidarysianti dainų autorė ir atlikėja Angelou jame dalyvaus pirmą kartą. Ši muzikos šventė šiais metais vyks jau trečią kartą, o jaukumo ir magijos jai pridės ypatinga vieta – tai Vilniaus universiteto Botanikos sodas. Šią vasarą festivalis truks keturias dienas, liepos 16-19 dienomis, ir pasiūlys muzikinių stilių įvairovę.

Viena ryškiausių šalies ritmenbliuzo ir soulo atlikėjų bei penkiskart M.A.M.A. apdovanojimuose nominuota Angelou, kurios albumas „Fazė“ tapo 2021 metų klausomiausiu lietuvės atlikėjos albumu Lietuvoje, prisipažino, kad Vilniaus universiteto Botanikos sode taip pat lankysis pirmą kartą ir nekantraudama laukia koncerto.

Atlikėja prasitarė, kad šią vasarą be koncertų daug laiko planuoja praleisti ir studijoje, todėl dar šįmet turėtų pasirodyti naujos jos albumas. Ant festivalio „Vilnius ore“ scenos pasirodysianti Angelou savo gerbėjams pažadėjo jaukų ir ypatingą vakarą.

Keturias dienas truksiančiame festivalyje taip pat pasirodys grupės „Kamanių Šilelis“, „Golden Parazyth“ ir „Los Secretos de Pablo“.

Bilietas atvers duris į „Delfi Plius“

Kiekvienas, kuris nusipirks bilietą į festivalį, turės galimybę skaityti „Delfi Plius“ nemokamai tris mėnesius.

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai, įdomios istorijos, „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai.

Čia rasite daugiau nei 10 000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje.

Kiekvienas bilietas į festivalį „Vilnius ore“ turės identifikacinį numerį, kurį suvedus, bus atverta „Delfi Plius“ platforma. Bilieto skaitmeninis kodas galios iki spalio 20 dienos.

Kaip aktyvuoti prenumeratą?

– apsilankykite – https://www.delfiplius.lt/kuponas;

– įveskite bilieto ID skaitmeninį kodą;

– užsiregistruokite arba prisijunkite prie Delfi paskyros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją