Savo jėgas festivalio scenoje šiandien sujungė būrys žinomų atlikėjų ir tai – viena iš festivalio tradicijų. Netikėtų, specialiai šiam renginiui susibūrusių šiuolaikinės populiariosios lietuviškos muzikos duetų dėka klausytojams pažįstamos dainos šį vakarą suskambėjo visiškai naujai, o jie su dideliu džiaugsmu atlikėjams atsidėkojo garsiais plojimais bei drąsiai dainuodami kartu.

Koncerte „Jaunas kaip Vilnius“ – ryškiausios šalies žvaigždės ir netikėti duetai

Netikėtų duetų sąrašas – tikrai platus. Kartu į sceną šiandien žengė Inga Jankauskaitė ir Džiugas Širvys, Nombeko Augustė ir Vaidotas Valiukevičius, Aistė Smilgevičiūtė ir Giedrius Širka, Jurga Šeduikytė su Gamka.

Jurga Šeduikytė ir Germanas Daškevičius-Gamka

Rodos, jau pirmieji duetų pasirodymai galutinai išsklaidė Vilnių temdžiusius pilkus debesis. Ir nors tų, kurie šį vakarą yra nusiteikę pasilinksminti, lietus ir taip negąsdino, panašu, kad didžiausiu vakaro koncertu visi žiūrovai galės mėgautis visiškai nevaržomi.

Koncerte „Jaunas kaip Vilnius“ – ryškiausios šalies žvaigždės ir netikėti duetai

O kol didžioji vakaro žvaigždė, britų atlikėja Rita Ora dar tik pažindinasi su Vingio parku ir čia vyraujančia atmosfera, į sceną toliau žengė vienas kitą keičiantis ir vienas už kitą ypatingesni bei vis labiau netikėti duetai. Kartu šį vakarą pasirodė ir Monika Pundziūtė-Monique, Šarukas bei Mantas Joneikiai iš grupės „Garbanotas“.

Garbanotas ir  Monika Pundziūtė-Monique

Netikėtu pasirodymu nustebino ir grupės „Biplan“ lyderio bei jaunojo atlikėjo Roko Yan duetas.

Rokas Yan ir Maksas Melmanas (Biplan)

Moteriška energija visus užbūrė drauge į sceną žengusios Giedrė ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. Rodos, iš pirmo žvilgsnio šios dvi atlikėjos – labai skirtingos, tačiau nuo pirmųjų jų bendrų akordų buvo aišku, kad muzika gali sujungti visus.

Dėmesio centre šį vakarą atsidūrė ir Silvester Belt. Jam teko garbė į sceną žengti jau prieš pat Ritos Oros pasirodymą.

Svarbu paminėti, kad visos populiarios ir naujai aranžuotos dainos šį vakarą suskambėjo su pilnos sudėties LNOBT simfoniniu orkestru, ritmo grupe ir „Vilnius JJ Ensemble“ pučiamaisiais.

Koncerte „Jaunas kaip Vilnius“ – ryškiausios šalies žvaigždės ir netikėti duetai

Visų duetų pasirodymų akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją