Festivalis, kurį keliautojas, TV laidų vedėjas ir tiesiog prisiekęs lietuviškos muzikos gerbėjas V. Mikaitis surengs jau 5-tus metus iš eilės, šįkart pateiks ir dar daugiau staigmenų! Kitaip ir negalėtų būti, kai proga – jubiliejinė…

„Nėra nieko tvirčiau už giminę – kartais pasipykstančią, kartais vieni be kitų negalinčią, tačiau visuomet esančią kartu. O ir šiaip, esu įsitikinęs, kad Lietuvoje mes visi esame ketvirtos eilės giminės“, – sako Vytautas ir visus, galvojančius taip pat, kviečia nepamirštamam vienos dienos festivaliui.

Giminės balius gali reikšti tik vieną – linksmybes ir gausiai susirinkusius, seniai nematytus, bet labai pasiilgtus veidus. Festivalis, kuris įvyks sodyboje Guosta (Prienų raj.), visi laiką leis taip, tarsi būtų giminės.

„Kita vertus, taip ir yra, nes į festivalį kasmet susirenka virš 1000 tų pačių veidų. Kartą pabandęs, negali sustoti…“ – juokiasi V. Mikaitis.

Festivalį kasmet aplanko ir daugybė žinomų žmonių: nuo vasaros hitais tapusių realybės šou dalyvių, iki Lietuvos garsenybių, kurios šėlsta ne tik scenoje! O šiemet jos švies ir dar ryškiau – žiūrovai išvys Rytį Ciciną ir legendines „Rokados“ šokėjas, Žilviną Žvagulį, Vytautą Šiškauską, Mią, grupę „Balius“, DJ Dalį bei daugelį kitų.

Anot V. Mikaičio, 5-ojo festivalio proga visų dalyvių laukia daugybė staigmenų, tačiau jos iki pat paskutinės minutės laikomos paslaptyje. Žinoma, nebus apsieita ir be tradicijų: nuo pasitikimo „kaip priklauso“ su lašiniais, agurkais ir duona, iki jau tradicija tapusio kostiumų konkurso, bei visiškai naujo pinigų lietaus žaidimo.

„Ir vėl bus renkamas geriausias kostiumas, tačiau smagiausia, kad pasipuošusių, ir norinčių pademonstruoti savo originalumą, kasmet vis daugiau. Drąsiai galiu sakyti, kad net ketvirtadalis viso festivalio dalyvių būna persirengę! O šiemet jų lauks ir ypatinga šventinė eisena. Esu tikras, kad tai taps savotiška elitinių renginių parodija, o kostiumai – didžiausia konkurencija balinėms suknelėms! Juk „Giminės baliuje“ skandalų, prastai apsirengusių ar nelinksmų žmonių niekada nebūna – čia laukiamas kiekvienas“, – sako Vytautas.

Įsigyti bilietus kviečiami visi. Kaina – vos nuo 1 euro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją