Pirmąją operaciją S. Smith pasidarė būdama vos 18-os metų. Tada jai buvo atlikta 7500 JAV dolerių kainavusi krūtų operacija, dėl kurios krūtinė iš A tapo D dydžio. Nuo tada jauna mergina tapo priklausoma – keitė nosį, darė sėdmenų pakėlimą, leidosi botoksą, užpildus į lūpas, skruostus, smakrą ir net kaktą.

Tačiau praėjus aštuoneriems metams moters mąstymas pasikeitė ir ji ketina grįžti į natūralumą. O viskas tik dėl to, kad kartą išgirdo, jog atrodo kaip ateivė. Todėl ji nusprendė pradėti iškart – pašalino didelį kiekį veido užpildų ir pakeitė smakro formą, rašoma dailymail.co.uk.

Serena Smith

„Stengiuosi priimti natūralų grožį. Nesakau, kad visiškai nebedarysiu procedūrų, bet noriu priimti savo natūralią išvaizdą. Man patiko mano išvaizda, bet laikui bėgant supratau, kad pasikeitusi man netinka. Galbūt tai ateina su amžiumi, kai išmoksti priimti savo grožį“, – svarstė ji.

Per pastaruosius aštuonerius metus Serena procedūroms išleido 50 tūkst. dolerių ir kas dvejus trejus metus nuolat keitė savo išvaizdą.

„Manau, kad kartais verta viską atnaujinti. Visi keičiasi, juk visą gyvenimą nebūsime tokie patys. Mūsų kūnai senstant keičiasi, vyksta įvairūs dalykai. Niekas netrunka amžinai. Tokią išvaizdą turėjau maždaug trejus metus. Be to, manau, kad šiuo metu grožio srityje vyrauja tokia tendencija“, – sakė S. Smith.

Apie idėją, kad nori tapti natūralesne, mergina pradėjo galvoti praėjusių metų vasarį. Ji nusprendė, kad atėjo laikas pamiršti plastines operacijas.

Serena Smith

„Skirtingame amžiuje jaučiamės patogiai dėl skirtingų dalykų. Pastaruoju metu neberodau tiek daug nuogos odos. Anksčiau tai buvo nesąmoningas sprendimas, o dabar supratau, kad noriu rengtis konservatyviau. Tai atsispindi visame mano gyvenime. Jaučiuosi šiek tiek panašesnė į save“, – atvirai kalbėjo moteris.

Nepaisant to, kad įžengdama į naują gyvenimo etapą Serena nori atrodyti natūraliau, ji atskleidė, kad nėra taip, jog ji visiškai atsisakė kosmetinių procedūrų.

„Nesakau, kad viskas baigėsi su plastine chirurgija, bet siekiu subtilesnio rezultato. Planuoju iš naujo pasidaryti krūtinę. Ji bus didesnė“, – atskleidė ji.