„Reddit“ narė apie neįprastą kolegės vestuvių patirtį užsiminė „R/Weddingshaming“ forume. Ji pasakojo, kad susitikusios jos ėmė vartyti praėjusios šventės nuotraukas. Vienoje jų ji pamatė, kad bene visos pamergės ant kaklo nešioja papuošalą su nuotakos vardu.

„Šiandien bendravau su kolege, kuri savaitgalį dalyvavo vestuvėse. Paklausiau, kaip sekėsi, o ji atsakė, kad puikiai praleido laiką. Tuomet ji pradėjo man rodyti nuotraukas“, – savo istoriją pradėjo svetainės vartotoja.

Tiesa, nors pasakojimas krypo neįprasta linkme, anonimė neslėpė susižavėjimo kolegės įvaizdžiu – ją vadino „švytinčia“ bei „nuostabia“. Tačiau šios pagyros liovėsi kaip tik tuo metu, kai ji išvydo ją puošusį vėrinį.

„<...> Po maždaug tuzino nuotraukų ji parodė asmenukę, kurioje pastebėjau, kad ji dėvi auksinį vėrinį su užrašu „Emily“. Esmė tokia, jog mano bendradarbės ne toks vardas, iš tiesų ji Meredith. Ši kvaila nuotaka iš tikrųjų privertė visas savo pamerges pasidaryti vėrinius su jos vardu! Kas, po velnių, taip daro? Atsiprašau, bet argi tai nėra beprotiška?“ – pasidalinusi istorija stebėjosi narė.

Netrukus jos pasakojimas sulaukė ir kitų svetainės narių dėmesio. Dalis jų peikė nuotaką ir nesuprato, kam to reikia. O kiti iškėlė kiek svarbų klausimą – ką daryti su šiuo vėriniu po vestuvių?

„Ką su juo daryti? Perdovanoti nuotakai po poros metų? O gal užmegzti draugystę su kita Emily?“ – svarstė forumo narys.

Dar vienas galvojo, kad tokiu būdu nuotaka bando apie save priminti.

„Tarsi ji nerimavo, kad žmonės ją pamirš arba viena iš pamergių bus žavesnė, todėl turėjo padaryti kažką, jog ši akimirka būtų tik apie ją“, – komentavo jis.

„Reddit“ forume kai kurie taip pat prisiminė beprotiškas mergvakarių istorijas. Pavyzdžiui, apie netikėtai po nakties atsiradusias tatuiruotes ar kitus šokiravusius sprendimus. Dar kiti – apie dingusias nuotakas ir net jaunikius. Visgi panašu, kad istorija apie vėrinį labiau šokiravo.

Tiesa, pykčio nenorėjusi laikyti narė pabrėžė, kad dėl anonimiškumo vardai pakeisti, bet ji vis tiek tiesiogiai kreipėsi į nuotaką, prašydama nepykti ant Meredith.

„Emily, jei tai skaitai, Meredith labai gerai atsiliepė apie tave ir tavo šventę. Ji pats mieliausias žmogus“, – paskutiniu komentaru pasidalijo moteris.