Garsi moteris naujienų portalui pasakojo, kad sprendimą daryti operacijas priėmė dėl noro surinkti kuo daugiau sekėjų. Tačiau po daug metų sako supratusi, kad chirurgiškai patobulinta išvaizda jai neatnešė laimės.

Mintys apie natūralų grožį jai gimė ir po nepavykusios nosies operacijos, pašalintų implantų ir atlikto braziliško užpakaliuko pakėlimo procedūros.

„Pirmą kartą implantus įsidėjau būdama 18 metų, tačiau jie buvo padaryti neteisingai ir blogai užgijo, todėl viena krūtinė buvo gerokai aukštesnė už kitą. Man vėliau jas sutvarkė su panašaus dydžio implantais. Pagaliau jaučiausi laiminga ir tai puikiai tiko mano kūnui“, – sakė ji.

Neyleen Ashley

Tačiau N. Ashley nusprendė dar kelis kartus pakeisti krūtinę. Tiesa, tai buvo ne jos noras, o vaikino pageidavimas.

„Pradėjau susitikinėti su žmogumi, kuris buvo visiškai apsėstas didelių krūtų. Pajutau, kad turiu pasididinti krūtinę vien tam, kad sulaukčiau jo dėmesio. Šiuo metu vis dar nesijaučiu pakankamai gera. Taigi vėl ėjau po peiliu pigios plastinės chirurgijos klinikoje ir pasidariau didžiausią, kokią tik galima, krūtinę“, – užsienio naujienų portalui atskleidė ji.

Moteris pasakojo, kad tuo pačiu metu jai buvo padarytas ir braziliško užpakaliuko pakėlimas.

„Tada buvo Kardashian era – kuo didesnis, tuo geriau. Viskas buvo susiję su mintimi, kad socialiniame tinkle augtų sekėjų skaičius. Ir to braziliško užpakaliuko pakėlimo nepakako, todėl buvo atlikta antra operacija“, – teigė ji.

Be krūtinės ir sėdmenų operacijų jai buvo bandoma pataisyti nosį. Vis dėlto, kaip ji pati sakė, rezultatai buvo dar blogesni, rašoma nypost.com.

„Tai buvo blogiausias sprendimas mano gyvenime. Deja, bet mano pertvara buvo sugadinta ir iki šiol negaliu lengvai kvėpuoti. Visą dieną iš mano nosies tiesiog liejasi skystis“, – naujienų portalui „Jam Prime“ pasakojo N. Ashley.

Neyleen Ashley

Po nesėkmingų operacijų moteris pradėjo svarstyti apie natūralų grožį. Ji nusprendė, kad tai buvo taškas – operacijų ji daugiau nesidarysianti.

„Supratau, kad procedūrų man nereikėjo“, – teigė ji.

Nuo to laiko Ashley buvo pašalinti krūtų implantai. Dabar „TikTok“ platformoje ji dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose įspėja moteris apie galimus chirurginių operacijų pavojus.

Šviesiaplaukė gražuolė jau anksčiau yra kalbėjusi apie implantų pašalinimą, teigdama, kad jie jai sukėlė siaubingą migreną ir pečių skausmus.

Vis dėlto stulbinantys privalumai pravertė praėjusiais metais, kai ji pardavinėjo seksualias nuotraukas ir surinko lėšų mirštančio tėvo medicininei priežiūrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją