35 metų Lucie Tabitha tik neseniai pradėjo naudotis socialiniais tinklais, bet jau per mėnesį uždirba po 10 tūkst. dolerių filmuodama „fetišo vaizdo įrašus vyrams, kurie ją vadina Amazonių dievaite“.

„Turiu labai daug gerbėjų, turinčių fetišą milžinėms. Jiems patinka jaustis menkiems, patinka, kai moteris dominuoja, arba rūpinaisi jais kaip naminiais gyvūnėliais. Kartais prašo, kad apsimesčiau, jog ketinu juos suvalgyti“, – pasakoja britė.

„Kuriu užsakomuosius vaizdo įrašus vaidmenų žaidimams. Netgi turiu specialią mažytę kamerą, kurią jungiu su savo telefonu – ją galiu įsidėti į burną ir taip sukurti labai tikrovišką turinį. Labai daug žmonių patinka į mane žiūrėti iš apačios, jaustis mažesniems, jie nori, kad juos kontroliuočiau“, – sako L. Tabitha.

L. Tabitha iš savo gerbėjų už pagal užsakymą sukurtą vaizdo įrašą ima 500 dolerių. Už tokius pinigus tenkina jų įgeidžius, pavyzdžiui, vaidina, kad juos sutryps ar suvalgys.

Lucie Tabitha

Šviesiaplaukė britė niekada negalvojo, kad ūgis, dėl kurio visą vaikystę ir paauglystę taip kompleksavo, vieną dieną jai uždirbs pinigus.

„Kai augau, dėl savo ūgio nuolat kęsdavau patyčias. Iš manęs nuolat juokėsi, pravardžiavo, buvau pajuokos objektas, todėl ne tik nepasitikėjau savimi, bet iš esmės savęs nekenčiau“, – prisimena pašnekovė.

Turinio kūrėja tikina, kad žmonės neretai bando juokauti, bet vis tiek įžeidžia, pavyzdžiui, seniau jos dažnai klausdavo „Ei, koks ten viršuje oras?“.

Dėl ūgio merginai buvo labai sunku ir užmegzti romantiškus santykius.

„Vyrai įprastai manęs bijodavo. Kone visi yra prašę per pasimatymus nesiauti aukštakulnių. Yra tiesiai šviesiai pareiškusių, kad šalia manęs jaučiasi prastai, nes yra žemesni.

„Dažnai susidarydavo jausmas, kad dėl savo ūgio turiu jaustis menkesnė ir ne tokia patraukli. Dalis vyrų ūgį sieja su vyriškumu, esą, moteris tokia būti negali“, – pridūrė ji.

Baisiausia, kad ne mažiau L. Tabithos atžvilgiu žiaurios ir moterys.

Lucie Tabitha

„Esu ne kartą girdėjusi, kaip merginos man už nugaros šnabždasi „Kaip gerai, kad nesu tokia aukšta“. Kai aviu aukštakulnius, komentarų išvengti neįmanoma, visi jaučia pareigą šia tema man ką nors pasakyti“, – atsidūsta britė.

Viskas pasikeitė praeitais metais, kai L. Tabitha atrado „TallTok“ – bendruomenę socialiniame tinkle „TikTok“, kur aukštos moteris nesigėdydamos demonstruoja savo ilgas kojas.

„Sukaupiau drąsą ir pasidalinau vaizdo įrašu, kuriame aviu aukštakulnius. Parodžiau, kokia aukšta esu ir galiu būti. Sulaukiau labai teigiamų reakcijų, kurios man po tiek laiko pagaliau sugrąžino pasitikėjimą savimi. Kuo ilgiau tai darau, tuo geriau jaučiausi ir labiau save myliu“, – sako ilgakojė ir netgi pradėjo avėti batelius, kurie jos ūgį padidina beveik iki dviejų metrų.

„Nebegalvoju, kad mano ūgis yra mano trūkumas. Dabar suprantu, kad tai mano stiprybė, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad taip jausiuosi. Maniau, kad tai man skirtas prakeiksmas, o pasirodo tai likimo dovana“, – džiaugiasi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)