Populiaraus ir tėvams aktualaus tinklaraščio „The Hidden Way“ autorė mirė visiškai netikėtai. Nėščia moteris iškeliavo prieš pat didžiąsias metų šventes – vos trys dienos prieš Kalėdas. Anapilin iškeliavo ir jos įsčiose buvęs sūnus, kuriam šeima jau buvo sugalvojusi Joey vardą.

E. Mitchell kūrė ne tik šeimoms pravartų turinį, bet ir administravo instagramo puslapį, kuriame reguliariai dalindavosi ne tik naudingais tėvystės patarimais, bet ir asmeninio gyvenimo detalėmis. Moters įrašų laukdavo tūkstančiai internautų.

Moters mirtį patvirtino laidojimo namai Vestlyje, Rodo saloje. Anot šeimos lėšų rinkimo puslapio „GoFundMe“, E. Mitchell gruodžio 22-osios rytą „gėrė įprastą rytinę kavą ir valdė duonos skrebutį, kai staiga ji tapo nereaguojanti“.

„Nepaisant skubaus savo vaikų, vyro, tėvo ir medicinos personalo dėmesio, visos pastangos atgaivinti buvo nesėkmingos. Ji išėjo namo būti su Viešpačiu, – rašoma svetainėje. – Gydytojai vis dar ieško atsakymų jos šeimai.“

Oficialiai E. Mitchell mirtis ištiko ligoninėje. Moteris skaičiavo 16-ąją nėštumo savaitę. Mirties priežastis iki šiol nežinoma.

Emily dar lapkritį su savo vyru Josephu Mitchellu džiaugėsi būsimu šeimos pagausėjimu. Socialiniuose tinkluose pora dalijosi vaisiaus nuotrauka ir pranešė, kad laukia jau penktosios atžalos.

Nekrologe E. Mitchell įvardijama kaip „atsidavusi žmona ir neįtikėtina motina keturiems savo vaikams“. Moters gedi vyras ir keturi jų vaikai: Finnas, Isla, Edenas ir Luna.

E. Mitchell turėjo muzikos ir psichologijos išsilavinimą, todėl ji prisimenama ir kaip „talentinga muzikantė, dainininkė, įrašų atlikėja ir muzikos mokytoja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)