Kaip skelbia dailystar.co.uk, kroatė labiau žinoma socialiniuose tinkluose nei futbolo aikštėje. Moteris turi 3,2 mln. „Instagram“ sekėjų, kurie trokšta pamatyti naujausius jos kadrus.

Po futbolininkės nuotraukomis vyrai prašo jos, kad už jų tekėtų, siunčia širdeles ir dalija komplimentus.

„Ana, myliu tave“, „Tekėk už manęs“, „Stipri, graži ir nuostabi moteris“, „Iššvaisčau savo gyvenimą žiūrėdamas vyrų futbolą“, – komentuoja sekėjai.

Iki šiol, visą savo profesionalią karjerą Ana Maria Markovic žaidė Šveicarijoje, tačiau rugpjūčio pradžioje ji pasirašė kontraktą su portugalų klubu „Braga“.

Apie tai ji pranešė sekėjams socialiniuose tinkluose, teigdama, kad „Braga“ padarė tikrą stebuklą, priimdama ją į klubą.

Vienas iš komentatorių šį kontraktą apibūdino kaip „geriausią klubo sezono sprendimą“.

„Ne aš viena staiga pajutau norą pradėti žiūrėti moterų futbolą, ar ne?“ – socialiniuose tinkluose išvydusi futbolininkės nuotraukas rašė viena jos sekėjų.

„Aš jau beveik 3 metus buvau Lisabonos „Sporting“ gerbėjas. Dabar remsiu „Bragą“ tik dėl tavęs, Ana!“ – rašė dar vienas jos sekėjas.

„Pažadu atiduoti 100 proc. savęs, kad ir kas nutiktų. Visada būsiu pozityvi ir tikiuosi, kad galėsiu parodyti, kokia greita galiu būti aikštėje“, – klubo „Braga“ pranešime sakė pati Ana Maria Markovic.