Populiarių knygų apie vampyrus autorė Stephanie Meyer šią naujieną paskalbė pirmadienį, dalyvaudama pokalbių laidoje „Good Morning America“.

Knyga romantišką istoriją pasakos iš vampyro Edwardo Culleno, kuris pamilo Bellą Swan, perspektyvos.

Stephanie Meyer

Be to, skelbiama, kad gerbėjai sužinos ir tai, ką vampyras veikė gyvenime prieš sutikdamas savo sielos draugę.

Pirmoji „Saulėlydžio“ sagos dalis išleista dar 2005-aisiais metais ir sulaukė milžiniško populiarumo – visame pasaulyje parduota daugiau nei 100 mln. kopijų.

Po to sekė dar trys šios knygos tęsiniai: „Jaunatis“, „Užtemimas“ ir „Brėkštanti aušra“.

„Saulėlydžio“ saga inspiravo ir pagal šias knygas pastatytus filmus, kuriuose pagrindinius vaidmenis atliko Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas. Kine perteikta vampyro ir žmogaus meilės istorija taip pat pelnė gerbėjų simpatijas.

Knygų autorė tikisi, kad su šios knygos pasirodymu skaitytojai galės dar šiek tiek pasimėgauti fantazijų pasauliu ir vėl nusikelti į neeilinę istoriją.

Naujoji S. Meyer sagos dalis pasirodo nuo šių metų rugpjūčio 4 dienos.

Tiesa, šiek tiek susipažinti su E. Culleno vystoma istorija gerbėjai galėjo dar 2008-aisiais, kai autorė, pastebėjusi kilusią maniją, išleido vieną jos skyrių. Netrukus buvo nutekinti dar keli „Midnight Sun“ skyriai, tačiau pilna knyga taip ir nebuvo oficialiai pasirodžiusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)