Iš Brazilijos kilusi, bet dabar Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Suellen Carey pernai šokiruojančiai atskleidė, kad susituokė per ceremoniją Londone, atlikdama ir nuotakos, ir jaunikio vaidmenį.

36 metų moteris, kuri „Instagram“ surinko daugiau nei 400 000 sekėjų, yra viena iš nedaugelio žmonių, pasirinkusių „sologamijos“ gyvenimo būdą.

Visgi S. Carey glumino priežastis, dėl kurios ji nutraukė „solo“ santykius – ji pradėjo jaustis „išsekusi nuo pačios savęs“.

Moteris dabar net svarsto apie romantišką draugystę su kitu žmogumi.

„Supratau, kad introspekcija ir apmąstymai yra svarbūs, tačiau svarbu žinoti, kada nutraukti ciklą. Net įsipareigojimas sau gali turėti iššūkių, pavyzdžiui, kovoti su lūkesčiais nuolat būti tobulai sau pačiai.

Supratau, kad pati sau darau didelį spaudimą ir tai mane kartais išsekina; supratau, kad net santuokoje su savimi svarbu priimti savo netobulumus“, – komentavo ji.

Influencerė patyrė „intensyvią savęs pažinimo ir priėmimo kelionę“ ir pagaliau jaučiasi pasirengusi grįžti į pasimatymus.

Savo sologamijos patirtį ji apibūdino kaip „gydančią“, tačiau žinojo, kad skyrybos buvo teisingas sprendimas.

„Supratau, kad mano santuoka dėl sologamijos buvo gijimo ir savęs pažinimo procesas“, – sakė ji.

„Tačiau taip pat supratau, kad asmeninis augimas gali mus nuvesti skirtingomis kryptimis. Nusprendžiau, kad dabar atėjo laikas atverti savo širdį naujoms galimybėms, įskaitant partnerio paieškas“, – pridūrė ji.