Įdomu tai, kad juokingą nuotrauką jo mama padarė atsitiktinai Floridos paplūdimyje. Tačiau kaip Samas atrodo dabar ir kaip populiarumas paveikė jo gyvenimą – skaitykite toliau.

Samui buvo vos 11 mėnesių, kai jo nuotrauka tapo vienu labiausiai atpažįstamu memu pasaulyje. S. Grinerio tėvai sako, kad niekada neįsivaizdavo, kad ši fotografija patiks tiek daug žmonių.

„Tai tikrai ypatinga, nes Samas gimė neišnešiotas. Dėl to jam buvo atlikta smegenų operacija, kai jam buvo 6 mėnesiai. Buvo tikrai malonu matyti jį vadinamą „sėkmingu kūdikiu“. Jaučiau, kad tai jam geriausias titulas“, – „Enterate Noticias“ pasakojo berniuko mama.

Būdamas 14-os metų Samas prisipažino, kad populiarumas jį išgąsdino ir trukdė jo gyvenimui. Gatvėje prie jo prieidavo gerbėjai ir prašydavo pozuoti kaip memo nuotraukoje, o tai berniukui nepatiko.

Tačiau vėliau būtent jo pripažinimas padėjo surinkti reikiamų lėšų tėvo, kuriam buvo diagnozuota inkstų liga, gydymui. Vyrui reikėjo skubiai persodinti organą, o operacija kainavo labai brangiai. Todėl berniuko šeima nusprendė kreiptis į visus gerbėjus su prašymu finansinės paramos. Dėl „sėkmingo vaiko“ memo populiarumo pinigai buvo surinkti per savaitę, o Grinerio tėvo operacija buvo atlikta sėkmingai.

Dabar 18-metis vaikinas domisi menu ir piešia. Tačiau jis pažymi, kad yra paprastas paauglys, o ne žvaigždė.

Daugelis gerbėjų vis dar mėgsta naudoti jo „sėkmingąją“ nuotrauką ir pažymėti, kad nors Samas ir užaugo, tačiau daugelio žmonių atmintyje jis išliko kaip mielas berniukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją