TV žvaigždė skyrė dėmesio Lietuvos chirurgui

Prieš dieną pasidalintame vaizdo įraše, kuriame tarp visų aktualijų aptariamos ir Jungtinės Karalystės problemos, laiko skirta ir mūsų šaliai. O konkrečiau – chirurgui iš Lietuvos.

J. Oliveris savo epizode pasakojo apie sudėtingą padėtį šalies sveikatos sistemoje. Pasak laidos vedėjo, britai laukia milijoninėse eilėse neskubioms operacijoms ar gydymui. Dėl šios priežasties tautiečiai dairosi į kitas Europos šalis. Viena jų – Lietuva.

J. Oliveris teigė, kad britai plūste plūsta darytis operacijų į Lietuvą. „Šis chirurgas iš Lietuvos, pasirodo, turi klestintį verslą, gydant britų pacientus“, – tikino britų televizijos žvaigždė.

Netrukus jo žodžius laidoje iliustruoja ir vaizdo įrašas, kuriame prabyla Lietuvos chirurgas Šarūnas Tarasevičius.

„Praėjusiais metais mes padarėme apie 400 ar 500 operacijų ir maždaug 80 proc. jų buvo atliktos Jungtinės Karalystės gyventojams. Žmonės, gyvenantys ten, atvyksta dėl to, kad savo šalyje turi labai ilgą laukiančiųjų eilę. Žinoma, jie čia taip pat randa nepriekaištingą kokybę“, – pridūrė medikas.

J. Oliveris savo laidoje, aptardamas šį chirurgą, nusikvatojo, mat klipe, kuriame kalbėjo lietuvis, pastarasis neblogai mosavo plaktuku.

„Nežinau, kas yra labiau stebintina, ar tai, kaip smagiai jis naudojasi plaktuku, ar faktas, kad jis juo naudojasi viduryje interviu, – juokėsi J. Oliveris. – Bet faktas, kad 80 proc. jo pacientų yra iš Jungtinės Karalystės, – šokiruoja.“

Televizijos žvaigždė ir komedijos meistras juokavo, kad kita tokia didelė dalis turistų Lietuvoje, matyt, yra iš Naujojo Džersio, skubanti pamatyti milžinišką Tony Soprano skultūrą. Minimas objektas stovi Vilniaus baro „Peronas“ prieigose.

„Tai – tikra. Ši statula stovi traukinių stotyje jų sostinėje. Štai ją matote iš kito kampo – šis daiktas yra milžiniškas!“ – stebėjosi J. Oliveris.

Minimą laidos epizodą galite išvysti žemiau esančiame vaizdo įraše:

Šiuo metu šis J. Oliverio laidos įrašas skaičiuoja per 330 tūkst. peržiūrų. Kai kurie britų žvaigždės epizodai peržiūrimi ir milijonus kartų.

Internete – lietuvių džiaugsmas už nemokamą reklamą

Tai, kad toks viešas aptarimas – išties palankus Lietuvai, pastebėjo ir internautai. Socialiniuose tinkluose pasirodė ne viena J. Oliverio gerbėjo žinutė, kurioje buvo džiaugiamasi teigiamu dėmesiu mūsų šaliai ir medikams.

Ši naujiena pro akis neprasprūdo komunikacijos agentūroje dirbančiam Maksimui Reznikovui.

„Geros žinios – Lietuva ką tik maksimaliai laimėjo drąsių šalių apdovanojimuose. Prizai keliauja šaunuoliui chirurgui su plaktuku ir Vilniaus geležinkelio stoties barui PERONAS. Bus nauji geriausi šalies ambasadoriai.

Istorija tokia, kad Lietuva vakar gavo tarptautinį paminėjimą už milijonus pas John’ą Oliver’į HBO „Last Week Tonight“. Dabar jau viskas – laimėjom pozicionavimą, mediciną, turizmą ir investicijas.

Galvoju, čia neišvengiamai Joninių magija buvo. Lietuviai vakar maksimaliai buvo drąsios šalies žmonės, bėgiojo po žarijas, paparčio žiedo po tamsius miškus ieškojo, laisvę Joninėms davė. Bendras laimėjimas, visus sveikinu“, – linksmai savo sekėjų ratui skelbė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)