Keliones po plastikos chirurgų klinikas ir nuolatines jauninimo procedūras moteris pradėjo dar 2001-aisiais. Nuo tada jai jau du kartus tobulintos krūtys, pakelta antakių linija ir pakeista nosies forma. Negana to, ji reguliariai lankosi pas medikus, kurie jai jaunystę grąžina injekcijomis.

Beje, norėdama tapti tikra dukros kopija, moteris atsikratė nemažai svorio, jai buvo atlikta ilgalaikė antakių korekcija, gerokai pašviesinti ir priauginti plaukai.

Už šias visas gražinimosi procedūras moteris jau paklojo daugiau kaip 50 tūkstančių eurų ir tikina, kad nesigaili nė vieno cento. Vis dėlto jos dukra nėra patenkinta tokiu mamos noru. "Aš nenoriu, kad aplinkiniai manytų, kad esame sesės. Noriu, kad jie matytų taip, kaip yra, kad ji yra mano mama", - Barcroft televizijos reportaže kalba 35-erių Jane.

Dukros išvaizdos apsėsta mamytė visiškai nesijaudina dėl dukros nuogastavimų. Anot jos, ji ją sukūrė, ji jai graži, tad jai nereikia atsiklausti, ar gali būti tokia, kaip dukra.

Beje, norėdama kuo labiau atspindėti savo dukrą, moteris net įsigijo tokį patį šuniuką...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)