Merginos tėvas Vitoras sakė, kad ji turėjo labai rimtų sveikatos problemų ir prieš gruodžio 7 dieną vykusią skubią operaciją šeima intensyviai ieškojo tinkamo donoro, skelbia „The Daily Mail“.

Nuomonės formuotoja buvo Brazilijos Kaujamos miesto mero Vitoro Valimo vyriausioji dukra. Vos prieš mėnesį mergina dar skelbė asmenukes iš Taylor Swift koncerto San Paule. Instagrame mergina turėjo daugiau nei 103 tūkst. sekėjų.


Nuomonės formuotojo gerbėjai net neįtarė, kad mergina turi tokių rimtų sveikatos problemų.

„Mano vyriausioji dukra Sofia turi labai rimtų sveikatos problemų, todėl šį rytą atsistojo į eilę laukiančiųjų kepenų donoro. Norime paprašyti visų melstis už mūsų dukrą“, – praeitą antradienį pranešė V. Valimas.

Po dviejų dienų socialinėje žiniasklaidoje jis parašė: „Po visų teisinių procedūrų ir išlaukusi savo eilės Sofia pagaliau dėl savo atvejo skubos rado donorą. Šį rytą rastas tinkamas donoras ir sėkmingai atlikta kepenų persodinimo operacija. Ateinančias dvi paras jos būklė bus stebima, aiškinsimės, ar Sofios organizmas toleruos naują organą. Noriu labai padėkoti visiems, ypač donoro šeimai už geranoriškumą ir pagalbą išgelbėjant mano dukrą. Tegul laimina jus Dievas. Ir toliau prašau palaikymo maldomis ir pozityviomis mintimis“.


Politikas apie dukros mirtį parašė savaitgalį: „Su didžiuliu liūdesiu ir skausmu pranešu apie savo mylimos dukros mirtį. Deja, bet jos organizmas buvo per silpnas. Esu labai dėkingas visiems už maldas ir paramą mūsų šeimai tokiu sunkiu metu“.

Užuojautą dėl jaunosios nuomonės formuotojos netekties reiškė daugybė jos sekėjų ir gerbėjų.

Prie nuotraukos iš Taylor Swift koncerto velionės draugė ir kita nuomonės formuotoja parašė: „Jau nežinau, kiek žinučių parašiau, bet ir vėl tau rašau. Visada tave prisiminsime su ta šypsena. Ačiū už tavo gerumą, už tavo dosnumą, už palaikymą, už svajones, už meilę. Šias likimo dovanas branginsiu visą likusį gyvenimą. Visada būsiu tau dėkinga. Melsiuosi už tave kiekvieną dieną. Žinau, kad Dievas tave priėmė su besąlygiška meile. Ilsėkis ramybėje, mano meile“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją