33 metų moteris nutarė pasididinti sėdmenis ir ryžosi operacijai, kurios metu buvo panaudotas polimetilmetakrilatas, apskritai, estetiniais tikslais nerekomenduotina medžiaga. Pasak A. Ferreiros vyro, sugrįžusi namo tinklaraštininkė jautėsi prastai, o kitą dieną sukarščiavo.

A. Ferreiros sutuoktinis nuvyko į kliniką ir pasiteiravo, ką daryti, bet įstaigos savininkė jam paaiškino, kad tai, kas vyksta, esą yra normalu, kad tiesiog reikia pavartoti vaistų nuo temperatūros.

„Alinai pradėjo skaudėti pilvą, ji prarado sąmonę. Nuvežiau ją į Asa Norte ligoninę, kur ji buvo gydoma kelias dienas. Vėliau ji buvo perkelta į privatų medicinos centrą Asa Sul rajone“, – pasakojo vyras.

Deja, po kurio laiko A. Ferreirai sustojo širdis.

Garsiosios brazilės bičiuliai, reaguodami į žinią apie mirtį, parašė: „Reiškiame gilią užuojautą Alinos šeimai. Visi išgyvename didžiulę netektį. Ji buvo visada besišypsanti svajoklė. Tokią ją ir turėtume prisiminti.“

Komentaras iš klinikos

Klinika, kurioje A. Ferreirai buvo atlikta plastinė operacija, kaip paaiškėjo, neturi licencijos tokioms procedūroms. Be to, tinklaraštininkei į kiekvieną sėdmenį buvo suleista po 30 ml polimetilmetakrilato, o tai yra didelė dozė.

Vis dėlto klinikos atstovai neprisiėmė atsakomybės dėl įvykusios tragedijos. Jie sakė naudoję tik biostimuliatorių, o užsikrėsti pacientė galėjo ir namuose.

Klinikos savininkė šiuo metu suimta ir, kol vyksta tyrimas, įstaiga neveikia.