„Niekas, ypač būdamas mūsų metų, nesitiki, kad teks susidurti su tokiu skausmu ir širdgėla“, – parašė C. Griggas „Instagram“ žinutėje, iliustruotoje drauge su žmona praleistas įsimintinas akimirkas vaizduojančių nuotraukų galerija.

„Šiais metais Taylor patyrė tiek skausmo ir kančių, kiek daugeliui netenka iškentėti per ištisą gyvenimą. Nepaisant to, ji buvo tarsi žiburys, visada teikiantis džiaugsmą tiems, kurią ją supo“, – tęsė jis.

C. Griggas tvirtino žmoną buvus narsiausia ir tvirčiausia moterimi iš visų, kurias jam teko pažinoti, rašoma portale „Page Six“.

„Jos pasitikėjimas Dievu buvo stipresnis už visas aplinkybes, su kuriomis jai teko susidurti net pačiomis sunkiausiomis valandomis“, – pridūrė jis.

C. Griggas atskleidė, kad žmonos „žemiškasis kūnas“ tebėra „čia, su mumis, tyrinėjamas aparatų“, analizuojančių organus, kuriuos gal būtų galima paaukoti kitiems žmonėms.

„Labiau už viską Taylor pradžiugintų žinia, kad ir išėjusi iš šio pasaulio ji gelbėja žmonių gyvybes“, –parašė garsios „tiktokerės“ vyras.

„Nors žemiškasis kūnas jai nebetarnauja, jos atminimas neišblės ir jos gyvenimas tęsis per amžius“, – akcentavo jis.

C. Griggas vedė Taylor 2023 metų rugpjūtį. Kadangi žmonos mirtis buvo staigi ir netikėta, dabar nėra už ką surengti laidotuvių, paminėjo jis.

„Nuo tada, kai susituokėme, Taylor vis tekdavo atsigulti į ligoninę ir šitai paveikė mūsų finansinę padėtį, taigi, neturime jokio draudimo“, – paaiškino jis ir pasidalijo nuoroda į bičiulio sukurtą paramos fondą „GoFundMe“.

Žmonos mirties priežasties C. Griggas nenurodė. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad jauna moteris mirė dėl astmos ir Adisono ligos komplikacijų.

Socialiniame tinkle „TikTok“ Taylor Rousseau Grigg buvo pritraukusi daugiau nei pusantro milijono sekėjų. Asmeninėje paskyroje ji dalijosi savo gyvenimo epizodais, kuriuose dažnai būdavo galima pamatyti jos vyrą, šunį augintinį ir būrį draugų.

Praėjusį mėnesį Cameron ir Taylor Griggai šventė pirmųjų vestuvių metinių sukaktį.

„Su metų sukaktimi! Myliu tave, Cameronai!“, – ta proga parašė Taylor Rousseau Grigg „Instagram“ paskyroje ir įkėlė visą šūsnį apie vestuves primenančių nuotraukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją