Laidų vedėjams Kyle’ui Sandilandsui ir Jackie’ui ’O’ Henderson ji pasakojo, kad miega dėžėje, yra apdovanojama šunų skanėstais ir turi „prižiūrėtojus“, kurie padeda ja pasirūpinti.

Miau paaiškino, kad ji save identifikuoja dalmatinu, moka loti ir laksto keturiomis.

Mergina plačiau papasakojo, kad miegojimas dėžėje, o ne lovoje padeda jai naktį jaustis „saugiai“.

„Turiu pastelinių spalvų antklodžių ir pagalvių, kai miegu uždaroje erdvėje, nesuprantu, tai verčia mane jaustis saugiai nuo pasaulio, ar verčia jaustis, kad pasaulis nuo manęs apsaugotas, bet tai – labai komfortiška“, – sakė mergina.

Paklausta, ar ji save identifikuoja kaip šunį, ar tiesiog jaučiasi turinti šuns dvasią, Meow patikslino, kad ji yra „šuo mergaitė“, ir papasakojo jog visada mėgo žaidimus.

„Manau, kad stebuklas, atsirandantis žaidžiant, yra gražus dalykas. Pati galiu užsidirbti, susimoku nuomą, o tada galiu daryti viską, ką noriu, o aš norėjau būti šunimi“, – sakė pašnekovė.

Radijo laidų vedėjas Kyle’as jos paklausė, ar ji turi vaikiną. Mergina patvirtino neturinti, tačiau teigia, kad ją prižiūri vyrai, kurie veda pasivaikščioti ir maitina.

Ji patikslino, kad palaiko neseksualius santykius su savo prižiūrėtojais, kurie yra jos draugai ir turi panašių interesų arba palaiko jos gyvenimo būdą.

„Jie yra panašūs į šunų dresuotojus, mane maitina, veda pasivaikščioti, mes treniruojamės, o tai yra vienas mano mėgstamiausių dalykų, nes tuomet gaunu skanėstų“, – pasakojo ji.

Paklausta, kokių skanėstų ji gauna, Miau atsakė, kad būna apdovanojama susmulkinta vištiena, o kartais net šunų sausainiais.

Ji sakė, kad kartais valgo ir šunų ėdalą, bet pridūrė: „Jis yra šiek tiek beskonis, man labiau patinka kaulų sultinys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)