Draugai ir šeima gedi Velykų savaitgalį netikėtai mirusios buvusios grožio karalienės.

35 metų Jade Leigh Hunt, kuri 2012 metais laimėjo „Mis Vakarų Lodiano“ grožio konkursą, netikėtai mirė kovo 30 dieną, palikdama sugniuždytus artimuosius. Jade, gyvenusi Vakarų Lodiano Batgito mieste, taip pat buvo laimėjusi Škotijos grožio konkursą „Miss Galaxy Scotland“, rašo dailystar.co.uk.

Norėdama pagerbti jos atminimą, šeima „Just Giving“ svetainėje sukūrė jai skirtą paskyrą, kurioje draugai gali dalytis savo prisiminimais apie Jade ir prisidėti prie išlaidų jos laidotuvėms.

Širdingame įraše, kuris buvo įkeltas į šią paskyrą, jos šeima rašė: „Šeštadienį, 2024 metų kovo 30 dieną, mūsų šeimą sukrėtė širdį verianti žinia apie staigią Jade mirtį. Jade buvo pačios tyriausios sielos, ji giliai mylėjo ir buvo be galo mylima“.

„Jos užkrečiantis juokas ir plati, graži šypsena, kuri nušviestų bet kurį kambarį. Daili, daili mergaitė“.

„Jade palikdavo pėdsaką kiekvieno žmogaus širdyje, kai tik įžengdavo į jo gyvenimą. Jade buvo kupina linksmumo, juoko, drąsos, išdaigų, turėjo puikų bei šmaikštų humoro jausmą ir visuomet troško nuveikti kažką su nuotykiais“.

Šeima nustatė, kad siekia surinkti 700 svarų jos laidotuvėms, tačiau šis tikslas jau yra viršytas – tuo metu, kai buvo rengiama ši publikacija, laidotuvių sąskaitoje jau buvo daugiau nei 1 100 svarų.

„Mes, kaip šeima, pamanėme, kad būtų prasminga sukurti šią platformą, kad Jade draugai, šeimos nariai ir visi, kuriems teko garbė pažinoti Jade, galėtų pasidalinti savo prisiminimais ir meile Jade“, – toliau rašė artimieji.

Giminaičiai taip pat paliko širdingų įrašų, o vienas žmogus pažymėjo: „Tokia liūdna ir pribloškianti žinia, Jade buvo išties nuostabi mergina, būti šalia jos visada būdavo didelis malonumas“.

„Dar „Bloxx“ laikais man patiko su ja dirbti, kaip ir visiems kitiems. Ilsėkis ramybėje“.

Kiti pridūrė: „Visada būsi mano širdyje. Visiems, kurie tave pažinojo ir mylėjo, tavęs labai trūks“.

„Mano buto draugė, bičiulė ir jaunesnioji sesė, džiaugiuosi, kad buvai mano gyvenime. Tikiuosi, kad žinojai, kokia buvai mylima“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją