Allie Singer instagrame išprovokavo pasipiktinimą po to, kai nufilmavo sporto salėje besimankštinantį vyrą.

Klipe rodoma, kaip jis atsisėdęs mankštinasi, tuo metu nuomonės formuotoja sako: „Jei ketini treniruotis be marškinėlių, bent jau turėk raumenų“.

Po to, kai klipas išplito, fitneso influenceris Joey Swoll sukūrė „TikTok“ vaizdo įrašą. Jis teigė, kad kalbėjosi su sporto salės vadove ir dabar A. Singer narystė yra pašalinta.

Paskelbęs vaizdo klipą savo paskyroje, J. Swoll pasakė: „Klausyk, aš suprantu, tu nori treniruotis sporto salėje, kurioje visi vilki marškinėlius, gerai, bet ši sporto salė nėra viena iš jų.“

Komentuodamas Joey tęsė: „Tu turi laikytis taisyklių, įskaitant taisyklę nefilmuoti žmonių be jų sutikimo ir skelbti įrašus socialiniuose tinkluose.“

Joey baigė savo vaizdo įrašą patvirtindamas, kad jam pavyko Allie panaikinti narystę, ir pareiškė: „Tavo narystė atšaukta“.

Reaguodami į Joey vaizdo įrašą, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 955 000 kartų, kiti vartotojai netruko pagirti jo pastangas uždrausti A. Singer lankytis sporto klube.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)