Vienose vestuvėse dalyvavęs svečias jaunavedžiams padovanojo 93 eurus (100 USD), vis dėlto juos pervedė į jų sąskaitą praėjus kelioms dienoms po vestuvių.

Nuotaka, pamačiusi tokį svečio akibrokštą, netvėrė pykčiu, ilgai negalvojusi nusprendė pinigus pervesti atgal į svečio sąskaitą.

„Gavau 93 eurus (100 USD) praėjus kelioms dienoms po vestuvių ir, tiesą pasakius, esu kiek šokiruota ir suirzusi. Jaučiu nepagarbą. Svečias ne tik pavėlavo į mano ceremoniją, bet ir laiko neįteikė dovanos. Neseniai iš to pačio svečio gavome kvietimą į jo gimtadienį, kuriame jis prašė dovanoti 209 eurus (225 USD). Aš būčiau tiek ir padovanojusi net negalvodama“, – rašė nuotaka.

Vis dėlto nuotaka niršo ir dėl per mažos sumos pinigų, kurią gavo kaip vestuvinę dovaną.

„Grąžinau pinigus, nes jų paėmimas buvo skaudinantis Siūlau įvertinti tokius santykius, nes jei taip vertinate draugystę, tai tikrai liūdina“, – vėliau nuotaka rašė vestuvėse dalyvavusiai moteriai.

Perskaičiusi žinutę moteris sutriko, teigė galvojusi, kad nieko blogo nepadarė. Be to, ji atskleidė, kad vestuvės vyko užsienyje, todėl reikėjo planuoti kelionę.

„Labai apgailestauju, kad taip jautiesi, visai neturėjau tokio tikslo. Visada dovanodavau savo draugams 93 eurus (100 USD) vestuvių metu, nes į jas eidavau be antrosios pusės. Be to, maniau, kad pinigų pervedimas yra tinkamiausias būdas įteikti dovaną“, – rašė vestuvėse dalyvavusi moteris.

Ji taip pat paaiškino, kodėl vėlavo į ceremoniją ir atsiprašė.

„Nuoširdžiai atsiprašau už pavėlavimą į ceremoniją. Aš labai branginu jus ir labai džiaugiuosi galėjusi būti kartu jūsų didžiosios dienos metu“, – sakė ji.

„Reddit“ socialiniame tinkle, kuriame buvo paskelbtas šis įrašas, kai kurie komentatoriai suprato nuotakos pyktį, tiesa, kiti manė, kas tai – visai beprasmis kivirčas.

„Jei esate draugai, kalbate apie jausmus ir atsiprašote, manau, kad viskas gerai. Juk normalu, kad retkarčiais nesutariame su draugais, svarbu, kaip toliau komunikuojame“, – rašė vienas žmogus.

„Siųsti pinigus yra negražu. Pavėlavimas į vestuves yra dar blogiau“, – sakė kitas.

„Tikriausiai būčiau parašęs atviruką ir išsiųsti jį iš karo po vestuvių“, – pridūrė trečiasis.

„Nuotaka yra grubi, o gimtadienio vakarėlis, kuriame žmonės turi sumokėti 209 eurus (225 USD), kad dalyvautų, taip pat yra nemalonu“, – sakė dar vienas komentatorius.

„Dabar žinote, kad nuotaka mieliau privers jus jaustis blogai, kad tik turėtų kuo skųstis ir geriau taps auka, nei turės 93 eurus (100 USD) ir padėkos“, – rašė kitas žmogus.