Socialinių tinklų žvaigždė, kovojusi su įvairiomis sveikatos problemomis, mirė liepos 14 d., praneša „Paople“. Žinią patvirtino jos motina Kyla Thomson.

„Mūsų drąsi mergaitė paliko savo žymę čia, žemėje, kad šoktų auksinėse gatvėse 2024 m. liepos 14 d., 16.19 val.“, – rašė Kyla šalia vaizdo įrašo, kuriame įamžinta jos šokanti dukra.

„Prašau saugoti jos vardą savo lūpose, gyvus prisiminimus su ja ir drąsą savo širdyse. Pasidalykite su mumis kiekviena akimirka, kaip ji palietė jūsų gyvenimą ar įkvėpė drąsos“, – toliau rašė K. Thomson.

Moteris ne kartą kartojo tikinti, kad Bellos sekėjai ir toliau dalinsis, kaip 10-metės gyvenimas palietė jų gyvenimus.

B. Brave išgarsėjo socialiniuose tinkluose po to, kai pademonstravo savo asmeninį gyvenimą. Jos tėvai Kyla ir Lyle vaizdo įrašuose įamžino jos gyvybei pavojingas sveikatos problemas, susijusias su reta žarnyno liga.

Mergaitė mirė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai buvo panardinta į komą po virusinės infekcijos plaučių komplikacijų, liepos 11 d.

„Pernai rugpjūtį jai buvo atlikta žarnyno persodinimo operacija. Tai turėjo būti paskutinė jos liga, kurią kada nors tektų išgyventi. Ji atsigavo greičiau nei bet kuris vaikas, kuriam buvo persodintas žarnynas“, – sakė K. Thomson.

Sekmadienį, liepos 14 d., K. Thomson pasidalijo dar vienu atnaujinimu „Instagram“, teigdama, kad Bella „vis dar yra su mumis ir ji vis dar kovoja“, tačiau pridūrė: „Aš nežinau, kaip viskas klostysis“.