Policijos pareigūnai nurodė, kad nelaimė įvyko antradienį, liepos 16 dieną, kai A. Kamdar su septyniais draugais išvyko į gamtą.

A.Kamdar, kuri tragiškai žuvo nukritusi į prarają, gyveno Mumbajaus Mulundo rajone. Jos paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ vadinosi theglocaljournal. Ji turėjo 257 tūkst. „Instagram“ sekėjų ir kūrė turinį apie keliones, prabangius atradimus, kavines, kelionių maršrutus, dalijosi patarimais ir patirtimi. Savo aprašyme ji buvo nurodžiusi, kad pagal profesiją yra diplomuota buhalterė ir yra dirbusi įmonėje „Deloitte“.

Mangaono policijos pareigūnas pažymėjo, kad A. Kamdar su draugais prie vaizdingo krioklio atvyko lyjant lietui, skelbė PTI.

Jis teigė, kad filmuodama vaizdingą aplinką, A. Kamdar paslydo ir krito į tarpeklį. Į įvykio vietą atvykus policijai ir vietos gelbėtojams, ji buvo skubiai nugabenta į netoliese esančią Mangaon Talukos valstybinę ligoninę, kur gydytojams, deja, nebepavyko išgelbėti jos gyvybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją