Visi žaidimų aistruoliai jau nuo penktadienio gali pasinerti į virtualią realybę, išbandyti naujausias žaidimų technologijas, pabendrauti su žaidimų kūrėjais ir išvysti žaidimų kūrybos užkulisius, profesionalų konferencijas bei diskusijas, persirengti superherojais ir žaidimų personažais.

Jau septintąjį sezoną skaičiuojanti didžiausia Baltijos šalyse vaizdo žaidimų paroda šiemet nusiteikusi visai nekukliai – tiesiog imti ir ištrinti visas ribas tarp virtualios ir fizinės realybių.

Jau pačiame pavadinime (GameON) užkoduotas iššūkis – realybės lankstymo žaidimas prasideda.

Penktadienį, pirmą renginio dieną, lankytojus nuo popietės pasitiko daugybė kompiuterių, prie kurių prisėdus galima išbandyti naujausius ir inovatyviausius žaidimus.

Lietuviškų žaidimų gerbėjai čia gali įvertinti savo jėgas ir „Human Fall Flat VR“ žaidime, o sumaniausi savo protą visą savaitgalį galės miklinti žaisdami „Brain Games“ žaidimus ir juos įsigyti.

Penktadienio renginio akimirkos – galerijoje:

Visą savaitgalį „Litexpo“ parodų ir kongresų centre bus galima vieniems pirmųjų išvysiti protu nesuvokiamų naujųjų technologijų pritaikymą žaidimų industrijoje, panardyti tarp virtualių bei fizinių potyrių, sutikti savo mėgstamiausių žaidimų kūrėjus.

Be to, bus galimybė įsmukti į vaizdo žaidimų kūrybos užkulisius, sudalyvauti provokuojančiose ir itin aštriose industrijos profesionalų konferencijose bei diskusijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją