Pasak „Musclecontest Brasil“ renginio organizatorių, C. Goldani iš Rio Grande do Sul, mirė trečiadienį nuo plaučių embolijos.

„Su dideliu skausmu ir liūdesiu informuojame jus apie profesionalios sportininkės C. Goldani mirtį dėl plaučių uždegimo komplikacijų“, – sakoma „Musclecontest International“ pranešime.

Plaučių emboliją gali sukelti sunkumų kilnojimas ir sunkus fizinis krūvis, tačiau konkurso organizatoriai teigė, kad C. Goldani atveju ją sukėlė neseniai prasidėjęs plaučių uždegimas.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad ji buvo skubiai nuvežta į ligoninę, tačiau mirė.

2021 m. moteris tapo fitneso sporto profesionalė, o po metų pasiekė nacionalinį lygį. Kaip rašo dailymail.co.uk, C. Goldani kitą mėnesį turėjo dalyvauti fitneso konkurse.

Gustavo Cesar, jos partneris ir kolega kultūristas, pasidalijo nuotrauka, kurioje C. Goldani stovėjo prieš reklaminį „Inside Out 2“ plakatą ir parašė: „Tai paskutinė tavo nuotrauka, kurią turiu savo telefone. Tokią noriu tave prisiminti amžinai“.

Vyras teigė, kad moteris skleidė nuostabią energiją, tai – geriausias žmogus, kokį tik jis sutiko savo gyvenime.

„Norėčiau tau padėkoti už viską, ką dėl manęs padarei, bet dėkosiu tau kiekvieną dieną, kai pamatysiu saulėlydį. Ačiū, Cíntia, tu esi sukurta iš tikros meilės ir Dievas norėjo, kad būtum arčiau jo, toli nuo šio pasaulio blogio“, – rašė G. Cesar.

C. Goldani nuolat dalinosi motyvaciniais įrašais su savo 21 000 sekėjų „Instagram’e“. Jos paskutinis įrašas buvo paskelbtas birželio 17 d.: „Mes esame tai, ką nuolat darome. Todėl tobulumas yra įprotis“.

Netrukus po to, kai pranešta apie moters mirtį, gerbėjai pradėjo dalintis jautriomis žinutėmis.

Profesorius Davidas Stewartas, jos kolega kultūristas, rašė: „Daugiau 20 metų draugystės... neįtikėtina. Tegul Dievas tave priima taip, kaip norėtum būti sutikta scenose, kurioje tiesiog spindėjai“.

Andrew Felipe po savo naujausiu įrašu rašė: „Ilsėkis ramybėje... Tu visada būsi įkvėpimas“.