I. Knoll sugrįžo į „UEFA Euro 2024“ turnyrą, tačiau jai nepavyko įkvėpti savo mylimos komandos, kad ji nugalėtų Albaniją.

2022 m. I. Knoll tapo pasaulio futbolo čempionato žvaigžde, fotografai stojo į eilę, kad įamžintų kroatų modelį.

Anksčiau šį mėnesį buvęs modelis paskelbė, kad ji vyks į Vokietiją. Interviu metu ji taip pat patvirtino esanti 26-erių, o ne 31-erių, kaip buvo manoma anksčiau.

Šį kartą moteris buvo įamžinta pasipuošusi baltos ir raudonos spalvų palaidine bei džinsiniu švarku, aptemptomis, raudonomis kelnėmis. I. Knoll atrodė kaip niekad švytinti.

Jos socialinio „Instagram“ profilio sekėjai buvo sužavėti šios moters grožiu taip pat, kaip ir kaip ir prieš dvejus metus, vis dėlto tvirtino, kad ji kroatams atnešė „nelaimę“, nes jos drabužiai „blaško“ žaidėjus.

„Šį kartą Kroatijai neatnešei sėkmės“, „Paslėpk krūtinę, nes žaidėjai negali per tave susikaupti“, – instagrame šalia pasidalintų I. Knoll nuotraukų rašė komentatoriai.

Techno muzikos didžėjos karjera

„Norėčiau dirbti televizijos laidų vedėja Bundesligoje. Kadangi Kroatijoje tikrai nėra geros lygos ir turiu glaudų ryšį su Vokietija, Bundesliga yra mano svajonė. Vaikystėje buvau Leverkuzeno gerbėja, šiandien man patinka „Bayern“, – sakė moteris Vokietijos leidiniui „BILD“.

I. Knoll jau pradėjo plėtoti savo socialinių tinklų paskyras, dirba didžėja.

„Esu techno didžėja, taip pat norėčiau kur nors ir pagroti. Geriausia – Berlyne. Šis miestas yra technomeka. Jei nepavyktu, galėsiu groti savo rėmėjams, tikrai duosiu ir įdomių interviu“, – sakė I. Knoll.

Moteris pasakojo, kad iki šio laiko ji keliavo po įvairias pasaulio šalis, grojo Graikijoje, Maroke, Juodkalnijoje ir Kroatijoje. Dvejus metus ji gyveno JAV, turi darbo vizą.

„Žiemą leidau Floridoje, o vasarą grįžtu į Europą“, – sakė I. Knoll.